2008.10.01.@ 12.10

Fuss az egészségedért!

Közhelynek tűnik, de sporttal tényleg sokat tehetsz az egészségedért! Nekünk is van három tippünk, hogy mit érdemes kipróbálnod: futás, futás és futás. És ha október első vasárnapján futsz, egy nemes összefogás részesévé válhatsz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Október 5-én, vasárnap háromszor indulnak a futószámok a budapesti Roosevelt térről: 16 órakor, 16.30 -kor és 17 órakor. Hogy miért érdemes részt venned az eseményen? Nos azért, mert a te segítségedre is szükség van, hogy egy fontos célra, a mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet – a Rózsaszín Egészségnap és Lánchíd séta keretében, amelyet az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervez.

A verseny előtt lehetőség nyílik a legújabb sportcipők tesztelésére is a Nike sátorában! És még egy bónusz lehetőség: találkozhatsz a Megasztárból ismert jóképű Pál Tamással is, akiről kevesebben tudják, hogy az énekesi karrier építése mellett rendszeresen sportol.

Tehát október 5-én délután négy órától a Roosevelt téren várnak mindenkit a futóversenyekre, és bent az irodaházban a változatos ingyenes sportórákra és tanácsadásra. Nevezni a helyszínen lehet. Fuss Te is mindnyájunk egészségéért!

Részletek a www.egeszseghid.hu honlapon.

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend