2008.10.01.@ 15.10

Kate Perry a popzene új Madonnája

Kate Perry, a 23 éves énekesnő maga mögé utasítja a legnevesebb nemzetközi sztárokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

"Azt hiszem az emberek olyan dalszerzőkkel vannak bensőséges viszonyban, akik több oldalukat is meg tudják mutatni. Ez az egész dühösködősdi szép, de ha ez mindened, hamar unalmassá válsz."

A nemrég bemutatkozott amerikai dalszerző-énekes Katy Perry, karrierjének mérfödkövéhez érkezett, mikor új albuma, a One Of he Boys a Billboard amerikai listájának 9. helyezettjeként debütált, nem véletlen, hogy a zenei szakma nagyjai őt nevezik a a popzene új Madonnájanak…

A lemez igazi pop-rock gyöngyszem, tele mesékkel neurotikus ex-pasikról ("Hot N Cold" "Ur So Gay"), őrült utazásokról ("Waking Up In Vegas") és az útkeresésről ("I Kissed a Girl" "Fingerprints"). Bár az album főleg "vadócos" dalokat tartalmaz, azért balladákban sincs hiány.

Az I kissed the girl az énekesnő albumának első bemutatkozó dala 2008 egyik legkirobbanóbb sikere. Egymillió dalos letöltéssel a háta mögött a dal sokáig volt első az iTunes Top Songs listáján, ráadásul a csengőhangok letöltései között is az élen végzett.

Nézd meg a videót:

I Kissed A Girl

Katy Perry, ez ugyanis az énekesnő igazi neve, annak ellenére adja elő – nagyon meggyőzően – dalát, hogy még sosem csókolt meg lányt. Katy bevallása szerint nem akart megbotránkoztatást kelteni, csupán beszélni akart valamiről, amely bármikor előfordulhat.

A One Of The Boys album alkotógárdája igencsak illusztris személyekből áll, Greg Wells (Mika, Natasha Bedingfield), Glen Ballard (No Doubt, Alanis Morrisette), Dave Stewart (Eurythmics), Max Martin (Leona Lewis, Robyn), Sam Hollander & Dave Katz (Gym Class Heroes, Boys Like Girls) vagy Butch Walker (Pink, The Donnas) mind-mind letették névjegyüket az asztalra. Az album különböző dalai felcsendültek már az MTV The Hills c. sorozatában, de a Fingerprints Tina Fey új komédiájának, a Baby Mamá-nak egyik betétdalaként is hallható.

A popzene új Madonnája tehát tarol! És mit szól ehhez maga Madonna? A pop králynője egy rádiós interjúban azt találta mondani, hogy Katy Perry-t tartja a legtehetségesebbnek a mostani előadók közül…

 Nézd meg az énekesnő új videoklipjét is, ami a Hot N Cold című számhoz készült:

Hot N Cold

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend