2008.10.03.@ 14.10

Mundruczó Kornél személyes látomássá varázsolja a valóságot!

Mundruczó Kornél darabjának, A jégnek szeptember 26-án volt a bemutatója a Nemzeti Színházban. A darabot már láthattad a Krétakör Színházban, ám most új szereplőkkel bővítve, felújított változatban látható az előadás az Alföldi Róbert vezetése alatt álló színházban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vlagyimir Szorokin írásai majd minden esetben a fantázia nyers és zabolázatlan megnyilatkozásai; akcióregények, bizonyos értelemben ponyvaregények. A valóság nem tárgya szövegeinek, nem próbálja megfejteni a mai orosz társadalmat, de olyan szellemi utazásra hív, melyben egy összezavarodott korról alkotott személyes, mély élményt bátran és keresetlenül tár elénk. Személyes látomássá varázsolja a valóságot; ebben az útvesztőben bolyonganak jégszívű vagy éppen lázas hősei.

A jég története szókimondó, döbbenetes és elgondolkodtató. A főszerepben, Nyikolajeva szerepében Péterfy Borit láthatod, aki zenekara mellett most leginkább a Nemzeti Színházban kapott szerepeire összpontosít a legjobban. További szerepekben: Hollósi Frigyes, Frecska Rudolf, Mucsi Zoltán és Csákányi Eszter.

A produkció a Krétakör és a Trafó – Kortárs Művészetek Háza támogatásával szerepel a Nemzeti Színház műsorán.

Előadások: 2008. október 7., október 15., november 4., november 10.

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend