2008.10.09.@ 10.10

Újra itt a Pálinka- és Kolbászfesztivál!

2008-ban már második alkalommal kóstolhatjuk meg a világhírű magyar pálinkákat és az ízélményeket fokozva egy másik hungarikumnak számító hazai terméket, a legkiválóbb magyar kolbászkészítők igazi különlegességeit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A második Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválnak a főváros talán legszebb helyszíne, a Budai Várnegyed Savoya terasza ad otthont. A Magyar Pálinka Marketing Kht. a hungarikumok igazi értékére szeretné felhívni a figyelmet. Céljuk nemcsak a hagyományőrzés, hanem ezek megismertetése a magyar és a külföldi látogatókkal. A korábbi pálinkafesztiválokhoz hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés a gyártók között, a szervezők azonban a hely szűke miatt kénytelenek limitálni a létszámot, így kizárólag a legjobb tizenöt pálinkafőzde és a legkülönlegesebb kolbászkészítők mutathatják be portékáikat.

A gasztronómiai élményeken túl számos zenei rendezvény biztosítja majd a fesztiváli hangulatot, a magyar folk-, és jazzélet jeles képviselőivel igai zenei csemegékre is számíthatnak a kilátogatók.

Az esemény részletes programja:

Október 10. péntek
16.00 óra Club Era
18.00 óra Rootskompakt
20.00 óra Anselmo

Október 11. szombat
16.00 óra Judrom
18.00 óra Karavan Familia
20.00 óra Mitsoura

Október 12. vasárnap
16.00 óra Harcsa Veronika
18.00 óra Goulasch Exotica
20.00 óra Csík Zenekar és Lovasi András

A kulturált és mértékletes alkoholfogyasztás, illetve a különleges ízek elkötelezett híveiként sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők a Budapesti Pálinka- és Kolbászfesztiválra!

Nyitva tartás: P-Sz-V: 12.00-24.00

Belépőjegy: 1700 Ft, mely tartalmaz 500 Ft értékű kóstolókupont és egy kóstolópoharat.

Kapcsolódó cikkek:

Jön a Depeche Mode!

Szeget Szeggel

Címkék: kolbászfesztivál! pálinka- újra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend