2008.10.14.@ 15.10

Cinetrip Sparty: ismét újabb és újabb hullámok a Rudas Fürdőben

Budapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát. A meleg vizes gyógyfürdők várnak, ha egy kis megnyugvásra, külső-belső tisztulásra vágysz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Persze már több mint egy évtizede tudjuk: a Rudas Gyógyfürdőben egyes szombatokon a legextrább csoportos lélekápolásban vehetünk részt. A lényeg, hogy végre visszatér a Cinetrip Sparty audió-vizuális-fúziója, az idei szezonban október 18- tól 10 alkalommal.

A tavalyihoz hasonlóan négy helyszínen adhatják át magukat a terem hangulatának a fürdőruhába, nyári öltözékbe bújt bulizók. Az előtérbe érve a DJ-k (Waxman, Superman és Palotai) bootleget kevernek a pult mögött, az uszodában a varázslatos LED installáció, fényeső, szinkronúszók és lézershow közepette a Girls and Mathematics, Grasshop ésMarvin zenéire lehet uralni a vizet. Akadnak nyugalmasabb zugok is, mint például a többszáz éves törökfürdő rész Kaszi és Jácint ambient szettjével, éjfélkor pedig Amira és a fürdő hurijai hastánc bemutatójával, valamint az öltözők mögötti pihenőben a Kabin Disco, ahol Sanyi és Solid funk soul zenéi pörgetik a közeli bárpulttól érkezőket. A vizuál mágiáról a Skylab/Nano VJ’s from Space és a Kiégő Izzók gondoskodik.

És hogy miben lesz új? Fellépnek majd a Cinetrip VJ-torna 2008 nyertes csapatai, a hamarosan induló, MTV-vel közös DJ-válogatók győztesei, és megjelenik a Coca Colával kiírt grafikai pályázatuk nyerő design-ja.

A 2008/09-es szezon Cinetrip Spartyjai: október 18., november 8., december 6., december 20., január 1-2., január 17.,február 7., március 7., április 4., május 2.

Belépő: 5000 Ft

Jegyelővétel a Merlinben. (Budapest, 1052, Gerlóczy u. 4., bárpult)

Gyere és ápold a lelked a Cinetrip Party Branddel! Fürdőruha, nyári öltözék ajánlott, papucs kötelező!

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend