2008.10.23.@ 10.10

Karcsúsító jóga

A könyvesboltok polcain egy olyan kiadvány ütheti meg a fogyni vágyók szemét, amivel nem csak a testünket, de a lelkünket is rendben tarthatjuk. Ha problémáid vannak a súlyoddal, és már semmi sem segít, akkor gyorsan vedd meg Celia Hawe: Karcsúsító jóga című könyvét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem csak elméleti oktatásban részesít a szerző, hanem azt is elárulja, hogy pontosan milyen egyszerű jóga gyakorlatokkal tudod kordában tartani testedet. Az alapját a Hatha-jóga képezi, és nem csak a fogyást segíti elő, hanem a kiegyensúlyozottságot is igyekszik megteremteni. Így könnyedén elkerülhető a jojó-effektus, vagyis hogy a nagy fogyás után rövid időn belül ugyanannyit, vagy még többet szedjél fel. És talán a legjobb hír: kezdők is belevághatnak, nem kell nagy jóga-tudornak lenni, hogy el tudd végezni a képekkel illusztrált gyakorlatokat. 40 perces gyakorlatsorról van szó, ami aztán négy hét alatt segít fit formába hozni magad.

A könyv második részében pedig egy étrenddel ismertet meg minket a szerző. Ennek betartásával maximális hatást érhetünk el a fogyásban. Az étrend segítségével fogyhatunk, míg a jógával optimalizálhatjuk anyagcserénket.

Ha az a célod, hogy aránylag gyorsan, mégis egészségesen, és a lelked, valamint szellemed kiegyensúlyozásával fogyj, akkor ehhez remek segítséget nyújt neked a Karcsúsító jóga című könyv.

Szöveg: Kis Adri

Karcsúsító jóga (4 hetes hatékony program a testnek, a léleknek és a szellemnek), Partvonal Könyvkiadó

Kapcsolódó cikkek:

Feszes has jógával

A jóga többet árt, mint használ?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend