2008.10.24.@ 10.10

Tiltott Örömök

Ha esetleg a kissé hűvösebb őszi estéken nincs kihez hozzábújnod, de vágynál egy kis bujaságra, és még olvasni is szeretsz, akkor irány a könyvesbolt! Szerezd be az erotikus irodalom egyik legsikeresebb írónőjének, Bertrice Small-nak most megjelent könyvét, a Tiltott Örömöket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy New York melletti kisfaluban éldegél a 31 éves Emily Shanski. Romantikus regényeivel igen nagy népszerűségnek örvend, kiadójának kiapadhatatlan bevételforrása. A vezetőség azonban úgy látja: eljött az ideje egy kis vérfrissítésnek. Ezért aztán felszólítják az írónőt, hogy mostantól vigyen bele történeteibe minél több erotikát. És ha még ez nem lenne elég, akkor arról is hírt kap, hogy jól bevált szerkesztőnője nyugdíjba vonul. Az utódja pedig nem más, mint a cégnél elhíresült nőcsábász, Michael Devlin. És bár Emily összes létező ismerőse, aki már ismeri a férfit, el van ájulva az új szerkesztőjétől, ő nem hiszi, hogy neki tetszeni fog… amíg először meg nem látja. Olyan hatással vannak egymásra, amilyet még soha nem éreztek senki iránt. Ahhoz pedig, hogy buja erotikával tudja átszőni készülő könyvét, amely a nagy francia forradalom idején játszódik, szükség van a tapasztalatra… amiből nincs túl sok Emilynek. Ugyanis 31 évesen még nem volt dolga férfival, szűz. De jön a dögös kolléga, és nem telik bele pár nap, elönti a vágy testüket, repülnek a ruhák, és főhősnőnk első kézből tapasztalhatja meg, hogy mi az a gyönyör. Szeretőkként aposztrofálják magukat, és az együtt töltött időt úgy veszik, mintha ez lenne a gyakorlati tananyag, amit a könyv írásához Emilynek el kell végeznie. Egyre tüzesebb éjszakák követik egymást, végül elkészül a könyv, de az életben tovább szövődik a történet.

Könnyed kikapcsolódást ígér a könyv, amiben időnként keveredik a valóság és az írónő által kreált történelmi dráma, jócskán megfűszerezve gyönyörű szex-jelenetekkel. Nem fogod tudni letenni!

Szöveg: Kis Adri
Bertrice Small: Tiltott örömök (Partvonal Könyvkiadó)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend