2008.10.27.@ 14.10

Olasz csúcsdesign a VAM Design Centerben

Olasz csúcsdesign a magyar buhera-kultúra ellen a VAM Design Centerben, októberben, melynek jelmondata – „Ne azt kérdezd, hogy mit tehet érted a kanapéd, hanem hogy TE mit tehetsz a kanapédért”.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A VAM Design Centerben október elejétől, ahol egész hónapban kapkodhatod a fejedet, mert bár a Magyar Design Hét csupán egy hétig tart, a VAM-ban november elejéig csodálkozhatsz rá az olasz divat legnagyobb divatházainak lélegzetelállító bemutatóira és az olasz design nagyágyúinak hagyományokkal átitatott vagy éppen legmodernebb gyöngyszemeire.

A divatbemutatók az I.FoT, azaz Italian Fashion on Tour rendezvénysorozatának keretén belül egy héten át október 3-ától minden este dübörögnek a VAM Design Centerben és olyan olasz divatházak jönnek le Magyarországra első ízben bemutatni kollekciójukat, mint a Just Cavalli, a Moschino, a Dsquared, a Patrizia Pepe, a Guess by Marciano, és nem utolsó sorban a GF Ferre. A színes divatforgatag természetesen nem maradhat sztárok nélkül sem: sztárvadászok figyelem, itt lesz Gianni Annoni de a sasszemű divatrajongók könnyűszerrel felfedezhetik Lilut is, aki a Dsquared márkát jegyzi kicsiny hazánkban, és a számtalan díszvendég között tobzódhatunk a sztár kavalkádban.

Miután kitomboltuk magunkat a divatparádén, adjunk némi jól megérdemelt teret a már említett fotelünknek, hiszen az I.DoT, azaz Italian Design on Tour elnevezésű kiállításon, mely a Made in Italy nagyszabású kiállítási kollekciójára épül és október 3-tól november 2-ig látható a VAM Design Centerben. Az egy hónap alatt a legtrendibb irányelvek és a hagyományosan világhírű olasz formatervezés ihlette kiváló darabok közül szemezgethetünk. A világot bejárt és több százezer embert vonzó nagyszabású, sztár-designereket felvonultató kiállítás sokat mutathat Magyarországnak mind a divat mind pedig a formatervezés világából.

Engedj a csábításnak és ellátogass el a design Király utcai fellegvárába!

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend