2008.10.28.@ 15.10

Tölts el egy estét a rock fenegyerekeivel!

Hatalmas rock’n’roll őrületre számíthatsz november 12-én, amikor Mester Tamás, Ganxsta Zolee, Tóth Tibi és Papp Szabi, vagyis a Jack Jack négy tagja összeáll egy fergeteges koncert erejéig. Ám a történetnek itt nincs vége, hiszen a fellépés előtt megnézhetsz a fiúkról egy igazi rockumentumfilmet is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi történne, ha összegyúrnánk a Supernemet, a Hooliganst, Ganxstáékat és Mester Tamást? A Jack Jack névre keresztelt formáció épp ezt keltette életre, amikor Papp Szabi, Tóth Tibi, Ganxsta Zolee és Mester Tamás összeálltak, hogy megmutassák, mi is az a rock’n’roll életérzés! Ám a négy fiú nem állt meg a közös zenélés gondolatánál: fogták magukat, és beköltöztek egy kamerákkal körülvett házba, hogy ott hozzanak létre egy saját nagylemezt. A három együtt töltött hónapból pedig egy rendhagyó film készült, ami bemutatja a srácok napjait, az alkotás folyamatát és persze a közös őrültködéseket.

És hogy a rockzene négy különböző szegmenséről érkező zenész mit hozott össze együtt? Ha kíváncsi vagy a végeredményre, akkor ott a helyed november 12-én este 8 órakor a Körcsarnokban, ahol a fiúk előadják a lemezen hallható dalokat, a koncertet megelőzően pedig levetítik a filmet is, hogy a hangulat már az elején a tetőfokára hágjon!

Egy kis ízelítőként nézd meg a Jack Jack első videoklipjét, ami a lemezen is hallható If I let you go című számhoz készült:


 
 
A koncert időpontja:
2008. november 12., 20.00 óra
Helyszín: Körcsarnok (Budapest, Istvánmezei út 3-5.)

További infó: www.jackjack.hu

Jegyvásárlás: www.ticketpro.hu

Szöveg: Berende Alexa

Kapcsolódó cikkek:

Mester Tamás: „A pillanatnak élek”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend