2008.11.05.@ 15.11

Zséda új lemeze a boltokban!

Megérte három évet várni a hazai mainstream talán legsikeresebb énekesnőjének novemberben megjelenő, a sorban negyedik szólóalbumára. A fiatal énekesnő, aki 2002-ben robbant be első lemezével a könnyűzene színpadára, mára zeneileg kiteljesedve, magabiztosan, soha nem látott dinamikával készítette el új albumát, melynek debütáló dala, Rakonczai Viktor és Geszti Péter közös szerzeménye, a Fekete Rúzs, pillanatok alatt hódította meg a slágerlistákra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

November 5-én jelenik meg Zséda új, Rouge című albuma, melyet november 7-én, 18 órától dedikál a Mamut Bevásárlóközpontban. Az album zenei sokszínűsége ellenére, vagy éppen ezért, minden ütemében XXI. századi popzene, és bár Domján Edit segítségével megutaztat minket az időben, mégis mindvégig tudjuk, 2008-at írunk. Színes az alkotók listája: Létray Ákos és Rakonczai Viktor mellett Moldvai Márk, Ferenczi György, Szirtes Edina „Mókus”, Závody Gábor, a Bolyki Brothers és ifj. Malek Miklós is írt dalt a lemezre. A szövegírók között pedig olyan neveket találhatunk, mint Geszti Péter, vagy éppen Valla Attila és Szabó Ágnes.

Zséda albumán eredeti archív felvételről hallható Domján Edit hangja, melynek felhasználására még soha senki korábban nem kapott engedélyt a jogtulajdonostól. Régi értékek és nagyon új ízek tökéletes harmóniája jött létre olyan igazi zenei ínyencségekkel fűszerezve, mint például Malek Miklós vonós hangszerelése. Nyitás ez az album egy fiatalabb közönség, az igazi show irányába is.

Egy valami nem változott az évek alatt, a minőség és az igényesség, a nívó, ami Zsédára mindig is jellemző volt, ami a sikerei igazi záloga. Zséda azt is megmutatja, hogyan nyújthat segítséget a zene erejével. Ajtók mögött című dalával a nők elleni erőszakra, a láthatatlan bűnözésre szeretné felhívni a figyelmet. Az album zenei anyagát 2008-ban egy 8 állomásos országos turnén, 2009. május 28.-án pedig a Papp László Budapest Sportaréna színpadán mutatja be Zsédenyi Adrienn.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend