2008.11.06.@ 14.11

Itt az új Kate Perry dal!

Kate Perry hatalmas sikerű I Kissed The Girl című száma után nem sokkal már jelentkezik is az új kislemezzel, melynek Hot N Cold a címe, és az amerikai játszási listákon jelenleg a második.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 érdekesség a “Hot N Cold” videoklippel kapcsolatban:

1. A videoklipben szereplő zebra neve Widowmaker. Ez Widowmaker első videoklipes szereplése, de már számtalan tévéreklámban szerepelt

2. Katy igazi szülei is megjelennek a klipben a menyasszony szüleiként

3. A násznépet Katy barátai alkotják, köztük Markus Moliarival, Katy legjobb barátjával, aki a menyasszony tanúját játssza.

4. A vőlegény Katy egy gyerekkori barátja, Alex Rodriguez.

5. A videóban látható templomban (First Christian Church) forgatták az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága c. film esküvői jelenetét is

6. A raktárépületes jelenetek helyszíne régen pékség volt, és iszonyatosan bűzlött

7. Alan Ferguson a Hot N Cold rendezője készített klipet már a Fall Out Boynak, Gym Class Heroesnak, a Cobra Starshipnek, és többek között Jewelnek is.

8. Alant mindig szórakoztatták a benzinkutaknál található felfújható csőemberkék, és mindig is szeretett volna egyet belerakni egy videoklipbe

9. A video közepén található előadásrészletet Teri Nunn, Deborah Harry (Blondie) és a Missing Persons ihlette. A színvilág Prince “1999” című videóját tükrözi.

10. A video koreográfusa Showtyme, aki jópár Gwen Stefani videót és turnét alkotott meg, Shakirával is dolgozott együtt, és elnyerte az MTV Award Legjobb Koreográfusnak járó díját is.

Kapcsolódó cikkek:

Kate Perry a popzene új Madonnája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend