2008.11.18.@ 14.11

Megasztár – A legenda folytatódik

Megasztár lázban ég az egész ország! A tehetségkutató verseny negyedik szériája fantasztikus népszerűségnek örvend, nézők milliói drukkolnak szombat esténként a képernyők előtt kedvenceiknek. Ki lesz „Az év hangja” 2008-ban? A válaszra december végéig még várnunk kell, azonban a Megasztár – A legenda folytatódik válogatás album rendszeres hallgatása enyhítheti a várakozás okozta izgalmakat. A 21 dalt tartalmazó korongon a döntőbe jutott összes sztárjelölt felvétele hallható, valamint TOP15 döntőben elhangzott további öt résztvevő egy-egy dala is helyet kapott.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A november 17-én megjelenő CD különlegessége, hogy nem csak az egyénileg előadott szerzemények, hanem a döntők során elhangzott közös dalok is megtalálhatóak, így a „Zene nélkül mit érek én?”, a „Belehalok”, az „Elveszett gyémántok” és a „Csavard fel a szőnyeget” ismerős dallamai is színesítik a kiadványt. Természetesen a vadonatúj Csillagdal mellett a Búcsúdal is hallható, amely az egyik versenyző, Ásós Attila „Pacsirta” tehetségét dicséri.
A Megasztár – A legenda folytatódik tökéletes album a műsor rajongói számára, hiszen most először egy CD-n hozzáférhetőek azok a felvételek, amelyeket eddig csak a képernyőkön keresztül hallhattunk.

További információ: www.megasztar.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend