2008.11.20.@ 15.11

Vérfagyasztó és izgalmas!

Jártál már a Szegedi Nemzeti Színházban? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a gyönyörű városba, ahol november 15-től A Vámpír című előadást nézheted meg A Rennes-i Opera előadásában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olyan darabot ajánlunk neked, mely a XVIII. századi Skóciában játszódik. A történet boszorkányszombaton játszódik, amikor Lord Ruthven (Christophe Fel) megtudja a Vámpírmestertől, hogy ha nem áldoz fel három szüzet 24 órán belül, akkor meghal.

Az óra egyet üt, és Ruthven első áldozata, Janthe (Helen Kearns) megérkezik a titkos találkára. A lány eltűnését hamar felfedezik, de későn érnek a barlangba, ahol Ruthven bujkált vele: Janthe halott.

Ruthvent leszúrják és otthagyják, de Aubry (Marc Haffner) – akinek az életét annak idején Ruthven mentette meg – megtalálja a haldoklót és segít neki a holdfényre kijutni. Aubry és szerelme, Malwina (Vanessa Le Charlés) megtudják Davenaut-tól (Christophe Fel), Malwina apjától, hogy a lánynak még aznap éjjel hozzá kell mennie Marsden grófhoz…Az, hogy a történet hogyan folytatódik kiderül az előadásból! Flört, szerelem, vámpírok, legendák és izgalmak várnak rád!

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend