2008.11.25.@ 14.11

Angyali történetek… és ami azóta történt…

„Angyali történetek a világ minden tájáról, földi paradicsomokból és a pokol legmélyebb bugyraiból. Varázslatos jégmezők és polgárháborúk váltják egymást, miközben körbeutazhatjuk a földet Tvrtkóval. Lebilincselően izgalmas fejezetek a világ mások számára megközelíthetetlen térségeiről és az igazi hétköznapi hősökről, akik valódi példaképeink lehetnek.”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szerző úgy ajánlotta mindenkinek a figyelmébe legújabb könyvét, hogy ez egy „békés hadüzenet.” Mert nem baj, hogy sztárocskák vannak a bulvárlapok címoldalán, de azért nézzünk körbe, hogy mennyi értékes, és fontos dolog történik még a világban. És bár egy nagyon pesszimista nép vagyunk, de jó, ha tudjuk: nem is olyan rossz itt nekünk. Mindezt szeretné nekünk megmutatni Vujity Tvrtko, hősöket „csinálni” hétköznapi emberekből, akiknek az élete példaértékű lehet számunkra. Erről szólnak a riportjai, és az eddig megjelent könyvei. Most azonban egy olyan kötetet tarthatsz a kezedben, amiben tovább kíséri szereplőit, és megnézi: vajon mi is történt velük legutóbbi találkozásuk óta. Lebilincselő vallomások, újra kezdett életek elevenednek meg a lapokon.

Ezt a könyvet nem azoknak ajánljuk, akik laza kikapcsolódásra vágynak! Ha viszont úgy érzed, hogy érdekel mások sorsa, akkor biztosan nagy élményben lesz részed, ha elolvasod Vujity Tvrtko Angyali történetek… és ami azóta történt… című könyvét.

Szöveg: Kis Adri

Kapcsolódó cikkek:

Elesettek védelmezője – Interjú Vujity Tvrtkoval

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend