Megjelent Sarah Brightman karácsonyi lemeze!

Sarah Brightman villágkörüli turnéja és a 2008-as, Pekingben rendezett Olimpiai Játékok megnyitóján való szereplése után sem tétlenkedik, ugyanis elkészítette első karácsonyi lemezét ’A Winter Symphony’címmel.

Sarah kapta nyáron azt a megtisztelő feladatot, hogy elénekelje az olimpiai játékok hivatalos dalát a ’You And Me’-t. Ebben segítségére volt a kínai Liu Huan, kettejük produkciója volt a 2008-as Olimpiai Játékok fénypontja, és közel 5 milliárd ember láthatta, hallhatta az élő közvetítésen keresztül. Mindössze 26 órával a megnyitó után, majdnem 6 millióan töltötték le a ’You And Me’-t.

Az olimpiai sikerek után az énekesnő egy tömegeket elbűvölő világkörüli turnéra indult, amelynek keretén belül csak az államokban 18 show-t adott! Ezen kívül színpadra állt tízszer Kanadában és négyszer Mexikóban. Turnéja végállomása ez év november 4-én, a mexikói Monterrey-ben lesz.

Előző albuma a ’Symphony’-ez szerepelt eddig a legjobban a listákon- után Sarah egy karácsonyi hangulatú lemezt készített, melynek címe ’A Winter Symphony’. Olyan dalokat énekel rajta mint a ’Silent Night’, ’In The Bleak Midwinter’ vagy az ’Ave Maria’, azaz karácsonyi klasszikusokat.

Még az ősszel feltűnik egy rockopera filmben, a ’Repo! The Genetic Opera’-ban, olyan hírességekkel mint Anthony Head, Paul Sorvino és Paris Hilton. A Lionsgate november 7-én mutatja be a filmet.

Sarah eddig 26 millió lemezt és több, mint 2 millió DVD-t adott el világszerte. Az énekesnő további tervei között szerepel, hogy mindezeket a sikereket felülmúlja az elkövetkezendő években.

Még több

weekend