2008.11.28.@ 15.11

Téli Élménypark az Arena Plazánál

Budapest belvárosának első, egyedülálló sí- és szánkópályája nyitja meg kapuit advent első hétvégéjén az Arena Plazában exkluzív freestyle sí- és snowboard bemutatókkal 2009. január 4-ig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A freestyle sí- és snowboard szerelmesei nemcsak bemutatókon találkozhatnak kedvenc sportjukkal, hanem ki is próbálhatják az Arena Plaza Teraszán megépített élménypályát. Mindenki, aki a bevásárlóközpont üzleteiben legalább 1000 forint értékben vásárol, 4 csúszásra jogosító bónt kap, melyet a hófánkpályán használhat fel. Az élményparkban eltöltött időt az egyedülálló felvonó-mozgójárda teszi komfortosabbá. Ezen kívül az érdeklődő extrém sportrajongók térítés ellenében vehetik igénybe az élménypark által nyújtott szolgáltatásokat.

2008. november 27. és 2009. január 4. között az Arena Plaza előtti teraszon egymást követik a freestyle sí- és snowboard bemutatók és rendezvények. November 29-én nagy nyitóbuli keretében a Síoktatók Magyarországi Szövetségének bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők.

A Mikulás is megérkezik a pályára! December 6-án Mikulás Gyerek Síverseny lesz értékes díjakkal az Alpesi Club szervezésében. December 13-án B-Day keretében a Burton Snowboards ingyenes LTR programjához lehet kapcsolódni, snowboard slide-verseny, DJ és deszkás hangulat várja az érdeklődőket.

Ingyenes oktatásban részesülhetnek december 20-án mindazok, aki ellátogatnak a Snowboardoktatók Egyesület és a REclub nyílt napjára. Snowboardteszt, szaktanácsadás és az oktatók bemutatója teszi emlékezetessé a rendezvényt.

Az Arena Plaza is kapcsolódik a World Snowboard Day nemzetközi programsorozatához december 21-én. Az Offline Magazinnal együttműködve a sportág jelentősségére hívják fel a figyelmet a szervezők játékos formában. A bemutatók ingyenesen megtekinthetők.

A Burton Snowboards és a Volvo Cars több éves múltra visszatekintő együttműködését Európára is kiterjesztették idén. A látogatók megismerkedhetnek a Volvo vadonatúj összkerékmeghajtású modelljével, az XC60-nal, mely a világon elsőként tartalmaz alapfelszereltségként olyan biztonsági megoldást, mint koccanásgátló rendszer. A szerencsés látogatók a Volvo legkisebb modelljét is kipróbálhatják, ugyanis a december 6-i Mikulás Gyerek Síverseny résztvevőinek szülei C30 teszthétvégét nyerhetnek. Emellett a Burton Snowboards és a Snowboard Akadémia versenyek első helyezettjeit is teszthétvégével ajándékozza meg a Volvo.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend