Kozma Orsi első önálló jazz albuma

Az idei év különleges meglepetése a Kozma Orsi Quartet: Hide and Seek című exkluzív,10 dalt tartalmazó, első önálló jazz albuma!

2008.12.01. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 2007-ben szólókarrierbe kezdő énekesnő ismét a jazz felé kacsingat, igaz, most már saját quartetjével. Ő erről így nyilatkozik: "Érdekes módon, miután tavaly önállósodtam, és elkészítettem második poplemezemet, az emberek részben még a jazzhez kötöttek, és felmerült az igény: egyre több felkérés érkezett jazzkoncert előadására. Így szinte magától alakult meg a Kozma Orsi Quartet, ami egy igazi örömzenélés. Kiadómtól kaptam egy olyan lehetőséget,amit nem lehetett visszautasítani, miszerint elkészíthetem első saját jazzlemezemet. Számomra ez egy nagy kihívás, nosztalgia és boldogság."

Az album anyagának gerincét Cseke Gábor és Hárs Viktor szerzeményei alkotják,de hallható Orsi 2007-es, Az igazi szerep című lemezéről a Két lehetőség, kissé más formában. A lemezen két különleges duett is található: egy karácsonyi dal Szalóki Ági népdalénekessel, és egy Harcsa Veronikával. A lemez elkészítésében olyan ismert zenészek vettek részt, mint Cseke Gábor, Hárs Viktor, Mohay András, Oláh Szabolcs. A Hide and Seek kellemes, igazi könnyed jazz album, amit a jazz műfaj kedvelői nem hagyhatnak ki gyűjteményükből.

A Kozma Orsi Quartet tagjai:

Kozma Orsi-ének
Cseke Gábor –zongora
Hárs Viktor-bőgő
Mohay András-dobok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend