2008.12.02.@ 14.12

Tantrikus szexleckékkel az eksztázisért!

Nemrég egy igazi csemegét fedeztünk fel: a Tantrikus szexleckék című köteten akadt meg a szemünk. Ugyanis a képekkel szemléltető könyv segítségével a gyakorlatban is átélhetjük az igazán isteni szexet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Megismerhették az élet titkát, beléphettek oda, ahol a boldogság nektárja lakik.

A tantra gyakorlata erősíti az energiát és a kreativitást, valamint a párkapcsolatok stabilitását. Integráló módszer, amely minden tekintetben segíti a gyakorlók személyiségének fejlődését: szexualitás, intuíció, spiritualitás, táplálkozás…

Guillermo Ferrara – akinek ismeretterjesztő tevékenysége több országban ismert – ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben lépésről lépésre végigvezet minket a gyakorlatokon. Megmutatja az utat, amely az isteni szex átéléséhez és teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.

Guillermo Ferrara: Tantrikus szexleckék – Az eksztázis ajándéka a szexualitáson keresztül (Alexandra Kiadó)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend