DJ Maestro, a dögös lemezlovas az A38 Hajón!

Remeknek ígérkező sorozat kezdődik decemberben az A38 Hajón. Havonta egyszer a patinás amszterdami Melkweg klubestje, a Blue Note Trip kerül megrendezésre: a kitűnő holland DJ és producer, DJ Maestro látogat Budapestre hónapról hónapra, hogy bemutassa, miféle táncos kincseket talált és értelmezett újra a Blue Note kiadó feneketlen archívumában.

2008.12.03. 14:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A jazz egyik legfontosabb kiadóját, a Blue Note-ot izgalmas projektek jellemzik, Miles Davistől Ornette Colemanig, Cannonball Adderley-től Norah Jones-ig mindenki megfordult itt legalább egy lemez erejéig. A szuper kezdeményezések legutóbbi példája a Blue Note Trip című mixsorozat, amelyet – a Jazzanova mellett – DJ Maestro neve fémjelez. A DJ a jazz zene klasszikusait pörgős táncparkett-slágerekké alakítja, és fergeteges bulikat varázsol. DJ Maestro visszaviszi a jazzt oda, ahonnan az elindult: a tánctermek füstös világába. A jó hangulat megteremtésében nálunk, az A38 Hajón olyan kitűnő zenészek lesznek segítségére, mint a Barabás Lőrinc Eklektric tagjai.

Mindenképpen érdemes tehát december 6-án „vízre szállni”, és elmenni a Hajóra, ahol DJ Maestro zenél majd, aki nem csupán kiváló lemezlovas, de igen szexi pasi is!

Időpont: 2008. december 6. 22:00 – Blue Note Trip – Where Dance Meets Jazz: DJ Maestro (NL) feat Barabás Lőrinc Eklektric, Rik Mol (NL)

Helyszín: A38 Hajó (Budapest)

A Blue Note Trip a decemberi kezdés után legközelebb január 17-én érkezik ismét az A38 Hajóra.

Szöveg: Soós Anita

Kapcsolódó cikkek:

Szemérmetlen tánczene Mikuláskor a Merlinben!

Portugál csokoládét majszolhatsz a Müpában

Címkék: dögös hajón! lemezlovas maestro

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend