Ellen tudsz állni a kísértésnek?

Egy igazi csajos regényről van szó, tele szerelemmel és a legvadabb kísértésekkel, amikről eddig csak álmodhattál. Ha igazi kikapcsolódásra vágysz, szerezd be Jennifer Cruise Isten hozott kísértében! című szórakoztató könyvét!

2008.12.03. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sophie Dempsey mindössze a húgának szeretne segíteni: leforgatni egy filmet egy lecsúszott színésznőcskéről, majd lelépni a Kísértés városkájából, mielőtt még bajba jutnak. Sophie több generációnyi szélhámos leszármazottja, mégis igyekszik az egyenes utat járni, ám ez, mint ahogy ti is megtudhatjátok, igen nehéz.

Phineas Tucker, a polgármester, mindössze a Kísértés városát szeretné igazgatni a lehető legkevesebb felhajtással, majd megnyerni a közelgő polgármesteri választást, és fennmaradó idejét igazi szenvedélyének, a biliárdnak szentelni. Sophie egyetlen pillantást vet csak Phinre, és tudja, hogy ő az a fajta pasas, akitől anyja óva intette; és persze Phin is rögvest felismeri a lányban „az ördög cukorkáját”, amitől apja igyekezett őt távol tartani.

Kisvártatva búcsút inthetnek az unalomnak. Pornóvá fajuló forgatás, pletykák hada, zsarolási kísérlet, politikai csatározások, gyilkosság, egy hulla autóval történő meggyalázása, kissé perverz, de határozottan világrengető szex, majd még több szex: elszabadul a pokol…

Jennifer Cruise: Isten hozott kísértében! (Kelly Kiadó)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend