Kortárs Karácsony Művészeti Vásár a Deák téren!

Idén decemberben első alkalommal kerül megrendezésre a Kortárs Karácsony Művészeti Vásár 2008. december 4-24. között a belvárosi Városháza Parkban (Deák tér). A vásár lehetőséget teremt a hazánkban tevékenykedő iparművészeknek, designereknek, formatervezőknek, hogy termékeiket széles körben bemutathassák a hazai érdeklődőknek és a Budapestre látogató külföldieknek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tapasztalatok szerint a magyar népi hagyományokat tükröző népművészeti ajándéktárgyakból igen széles körű kínálat létezik, a szervezők azonban úgy gondolták, hogy a mai Budapest és az itt élő fiatalok széles körben képviselik a kortárs vizuális és tárgyi kultúrát is, valamint mind a hazai, mind a külföldi vásárlói kör is új igényeket támaszt.

A vásárlók jelentős része az egyediséget keresi a tucatárukkal szemben. A tervek szerint ezek a vásárlók a Kortárs Karácsony Művészeti Vásáron megtalálják azt a kreatív, ötletes, egyedi formatervezett ajándéktárgyat, amit keresnek.

A rendezvény a város szívében, Városháza Parkban (Deák tér, volt bazár sor helyén) kerül megrendezésre. A vásártér és a pavilonok a kiállítókhoz méltó magas művészi színvonalon kerülnek kialakításra. A környezettudatosság jegyében a dekorációként felállított karácsonyfákat újrahasznosított anyagokkal díszítik. A rendezvényt igényes zenei programok és minőségi vendéglátás teszi teljessé. Így az ajándékvásárlás összeköthető egy jó hangulatú pálinkázással, forralt borozással. Néhány név a fellépők közül: Dj Suhaid, Vázsonyi János, Dj Szamosi, Németh Juci, Sütő Márton, Dj Lee’n Gum, Irie Maffia Sound, DJ Negro… A szervezők reményei szerint a vásár az ünnepi időszakban Budapest új, népszerű találkozóhelye és kulturális színfoltja is lesz.

Címkék: deák karácsony kortárs művészeti terén vásár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend