2008.12.12.@ 13.12

Párkapcsolatok iskolája

A kötet az immár hatéves Mesterkurzus rendhagyó előadássorozatának szerkesztett, kibővített anyagát foglalja egybe. A PÁRKAPCSOLATOK ISKOLÁJÁBAN hazánk legismertebb, legkiválóbb szakemberei osztották meg gondolataikat szerelemről és házasságról, féltékenységről és hűtlenségről, alkalmazkodásról, hazugságról, konfliktusokról és szexről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kérdés, amely a kurzust életre hívta: vajon mi a baj manapság a párkapcsolatokkal? Miért olyan rettenetesen nehéz valódi társra találni? Miként lehetséges, hogy éppen abban a korban, amelyben minden a kommunikációról szól, egyre kevésbé értjük egymást? Hová tart ez a folyamat? Valóban nincs más választásunk, mint hogy újabb és újabb kérészéletű kapcsolatokba meneküljünk, vagy hogy megkeseredett hétköznapok várjanak ránk egy idegenné vált ember oldalán?

A könyv tíz neves szerzője úgy véli, dönthetünk másképpen is. Igaz, az általuk javasolt út nagy elszántságot, akaraterőt, szeretetet és rengeteg munkát követel – de járható, és megéri az erőfeszítést.

A tíz szerző közül F. Várkonyi Zsuzsa, Kánya Kata, Szendi Gábor, Popper Péter és Sass István várja az érdeklődőket egy beszélgetéssel és dedikálással egybekötött könyvbemutatóra!

Az este moderátora Steiner Kristóf lesz!

Helyszín:
Fókusz Könyváruház, 1075 Rákóczi út 14.
Időpont: 2008. december 13. szombat 16:30

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend