Álmodozzunk együtt – Az utolsó tanítás könyvbemutató

December 17-én 19 órakor újra Gyerekkori Álmok Klubja! Szily Nóra ezúttal Pécsi Ildikót, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznőt, “mindenki Noémijét” és Pálfi Norbertet a Noé bandája című novelláskötet szerzőjét látja vendégül Randy Pausch Az utolsó tanítás című kötetének megjelenése kapcsán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A téma hasonló, mint eddig – ahogy Randy Pausch is nagyon fontosnak tartotta – hogyan érhetjük el gyerekkori álmainkat? Hogyan lesz egy fiatal, vidéki lányból a 60-as években országos ismertségű színésznő, egy híres futballista felesége? Hogyan lesz egy úszónak, majd költőnek készülő fiatalemberből reklámszakember, majd miért írja meg mégis első novelláskötetét? És miért pont abszurd állatmeséket ír? Ha érdekesnek találod a kérdéseket és érdekelnek a válaszok, látogass el szerdán az Alexandra Könyvesházba!

December 17. szerda, 19:00
Alexandra Könyvesház, 1075 Károly krt. 3/c

„RANDY PAUSCH emberszeretete és humánuma soha nem lesz érzelgős, mert a legnagyszerűbb angolszász prózai hagyományokat követi, egyszerű és pragmatikus. Amikor szellemi hagyatékát lediktálta, már halálos beteg volt. Mire mi kézbe vehetjük a könyvét, már nincs az élők között, és mégis eléri a lehetetlent: az írását olvasva mi, az élők, irigyelni kezdjük őt.” (Réz György, az Est.tv magazin felelős szerkesztője)

„Az az enyém, amit most ízlelek, szagolok, nézek, érzek, ölelek – pillanatok füzére az életem. Ebben szeretnék jelen lenni, hisz a holnapot csak remélhetem – olvasva ezt a könyvet még inkább így hiszem.” (Szily Nóra, a Reflektor TV műsorvezetője)

 

Címkék: álmodozzunk együtt könyvbemutató tanítás utolsó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend