3 tuti könyv a pasidnak karácsonyra!

Ha a pasid szeret olvasni, és te szeretnéd megörvendeztetni egy izgalmas regénnyel, akkor válogass összeállításunkból. Az alábbi három regény garantáltan bővelkedik izgalmakban!

2008.12.17. 14:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Josikava Eidzsi – Taiko (Ulpius-ház Könyvkiadó)

A tokiói születésű Josikava Eidzsi Japán talán legnépszerűbb regényírója. Világszerte rajongók milliói olvassák műveit, a Taiko-trilógiát éppúgy, mint a nemrégiben itthon is nagy sikert arató Muszasi-könyveket. Keleti kultúrák rajongóinak kötelező olvasmány!

A Japán Birodalom a XVI. században: káosz és háború. A Taiko a hadurak kíméletlen hatalmi harcának lebilincselő krónikája: egy alacsony sorból felemelkedő ifjú, Hijosi elszánt küzdelme az életben maradásért, az emberség megőrzéséért és a dicsőséges út kitaposásáért. E varázslatos könyv a karizmatikus és lángelméjű hadvezérek, a kegyetlen és embert próbáló kalandok, a vérszomjas viadalok és a vészterhes időkben is előtörő szerelem regénye.

2. Steve Berry: A Borostyán Szoba (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Új írósztár született a történelmi thriller műfajában: Steve Berry számos országot pár hét alatt letaroló regényét elismert kritikusok, világhírű írók, és persze maguk az olvasók ajánlják. Ha a pasid szereti Indiana Jonest, A Borostyán Szoba is el fogja nyerni a tetszését!

Rachel Cutler elismert bírónő, jó feleség és gyermekeit féltő anya. Egy nap édesapja rejtélyes körülmények között életét veszti, és a családi hagyatékban Rachel egy titokzatos névre bukkan: Borostyán Szoba. Rachel az igazság nyomában Németországba utazik, és mit sem sejtve belesétál a kémek, műkincstolvajok és bérgyilkosok csapdájába, amely mögött egy kegyelmet nem ismerő hatalom áll, aki világuralomra tör.

A drágakövekből megalkotott Borostyán Szoba az egyik legnagyszerűbb műalkotás, amit ember valaha készített. A nácik 1941-ben szerezték meg a műkincset, de amikor a Szövetségesek elkezdték a bombázásokat, a Borostyán Szobának nyoma veszett, és azóta sem látta senki. Most azonban két férfi brutális hajszát indít a rejtélyes kincs megszerzéséért…

3. Daniel Silva: A hírvivő (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Daniel Silva korunk egyik legnagyobb kémregényírója John le Carré és Ian Fleming mellett. Lenyűgöző, szenvedélyes, fordulatos bestsellerei rajongók százezreit nyűgözik el. Legújabb könyve, a hírvivő egy igazi kémregény, ami egy moszad ügynökről szól, aki mellesleg egy híres restaurátor.

Gabriel Allon, az izraeli kém, bérgyilkos és restaurátor éppen jól megérdemelt pihenését tölti, amikor újabb megbízatást kap… Londonban megölnek egy feltételezett al-Kaida tagot, akinél az izraeli titkosszolgálat egy nagyszabású merénylet terveit találja, amelynek célpontja: a Vatikán. Allon vállalja, hogy kiépíti a védelmet, de későn érkezik. A kémek már beszivárogtak, a Vatikánban árulók vannak, korunk legfélelmetesebb terrorista támadása a küszöbön áll. A szálak felgöngyölítése során Allon eljut egészen a merénylet szellemi atyjáig, s ezután kezdetét veszi a hajsza, át a Karib-tengeren, amelyben a CIA, egy gyönyörű nő, egy szaudi milliárdos műgyűjtő és egy eddig felfedezetlen Van Gogh-kép is fontos szerephez jut.

Kapcsolódó cikkek:

A legjobb könyvek anyukádnak karácsonyra!

A legjobb könyvek a barátnődnek karácsonyra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend