2008.12.19.@ 14.12

2testőr: Sztárok titkai – A szakértő tippjei

A forgatható, diétával foglalkozó könyv már önmagában nagyon mutatós. A sztárok titkai olyan magyar hírességek: modellek, színésznők, énekesnők, sportolók, műsorvezetők fogyókúrás trükkjeit tartalmazzák, melyek mindenki számára hasznosak lehetnek. A szakértő tippjei pedig az alapanyagokat veszi sorra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi a titok? – egyszerű a kérdés.

Miért nincs narancsbőre?
Mit rejteget a táskájában, a neszesszerében, a fürdőszobájában?
Hogyan tartja magát formában túl az ötvenen is?
Mit eszik, és miért nem hízik, ha oda sem figyel?
Ki és mivel kényezteti?
Hogyan kapcsolódik ki, és hogyan regenerálódik?

Pistyur Veronika és Vámos Erika olyanok voltak a sztárvilág számukra egyébként kedves szereplőivel, mint az ellenőrök. Benéztek a fiókba, a fürdőszobaszőnyeg alá, keresték, kutatták a titkot. A szépség, a fiatalság és az egészség egyetemes titkára nem leltek, de megtudták, hogyan ápolják magukat és vigyáznak az egészségükre Magyarország reflektorfényben álló arcai. Tanulságos és szórakoztató beszélgetésekre számítsatok. Igyekeztek mindenkit megnevettetni, és persze tetten érni, ha úgy érezték, elhallgatja a titkot, a saját titkát. Az ugyanis kiderült, hogy mindenkinek van.

Szabó László 50 jó tanácsot sorakoztat fel a kötet másik felében, melyek mindennapjaink során egészségünk megőrzésében segíthetnek minket. Ha az 50 ötletből mindenki csak egyet épít be mindennapjaiba, ha több lenmagot eszik, vagy kevesebb kávét iszik, füstölt húsok helyett inkább a fagyasztottat választja, már jóleső elégedettség töltheti el a szakértőt.

Pistyur Veronika, Vámos Erika, Szabó László: A 2testőr: Sztárok titkai – A szakértő tippjei (Partvonal Könyvkiadó)

Kapcsolódó cikkek:

Bartók Eszter diétás titkai

Szorcsik Viktória diétás titkai

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend