Dzsessz-szilveszter szexi sztárokkal!

Szeretnéd látni a Kaméleon című Goda Kriszta film sztárját, Nagy Ervint és a sármos Fenyő Ivánt egy színpadon zenélni és énekelni egy szuper produkcióban?

2008.12.22. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Máté Gábor rendezésében időről időre „zenészbőrbe” bújnak a Katona József Színház kiváló művészei, hogy hangjukkal és hangszertudásukkal elkápráztassanak minket! A Mi ez a hang? fittyet hány minden szomorúságnak, elmerül annak mámorában, hogy mást csinálhatnak a színészek, mint ami a mesterségük.

A produkció a Katona Színház vállalkozó kedvű színészeinek egy teljes évadon keresztül zajló kísérleteinek összegzése. Talán a „Jam session” kifejezés tükrözi leghűségesebben a rendező szándékát, hisz a fiatal művészek a jazz kialakulását és történetét idézik fel az előadásban, amelynek során Mohai Tamás zenei vezető segítségével bizonyos műveket meg is szólaltatnak hangszereik segítségével. Elsősorban az 1920-as évek Amerikáját, s annak zenéjét megelevenítő produkció izgalmas élmény lehet akár a pasiddal, akár barátnőkkel is tervezel kikapcsolódni!

A Dzsesztetés közreműködői: Fenyő Iván, Hajduk Károly, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Kocsis Gergely, Mészáros Béla, Nagy Ervin, Pelsőczy Réka, Rezes Judit és Szacsvay László.

A koncertet szilveszterkor láthatod a Katonában!

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend