A legjobb programok a két ünnep között

Előre rettegsz a két ünnep közötti időszaktól? A szokásos villám rokonlátogatásoktól; a nagynénik, másod unokatestvérek, az ismeretlen, azelőtt soha nem látott rokonok forgatagában elhangzó, rettegett kérdésektől – „mikor mész már férjhez, aranyoskám?” – ; vagy az unalmas, soha véget nem érő családi vacsorák puszta gondolatától is egyszerűen kiver a víz? Akkor jó hírünk van, idén nem kell unatkoznod a két ünnep között sem, mert összegyűjtöttük a legjobb programokat számodra! Csak győzd a futkározást a helyszínek között…

2008.12.26. 10:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A jég hátán is

Mindenkinek fűződik legalább egy kedves emléke a Városligeti Műjéghez: egy első randi, egy felejthetetlen forralt bor a csajokkal, vagy csak az év legnagyobb esése, ami még évekkel később is mosolyt csal az arcotokra, ha arra jártok. Azonban idén van lehetőségetek utoljára a régi formájában élvezni mindezt, hiszen 2009. februárjától több mint egy éven keresztül zárva tart majd a jeges komplexum felújítás miatt, így legközelebb már csak 2010-ben élvezhetjük majd, akkor már megújult formában. A korcsolyázással nem mellesleg könnyen eltüntethetőek a dugiban elmajszolt plusz két szelet mákos bejgli nyomai is, úgyhogy jégre fel!

Olcsón Dubaiba

Ha szeretitek a kényeztetést, a luxust, és a fényűzést, de az Arab Emírségekre már nem futja a Karácsonyi költekezés után, akkor se búsulj! Idén decemberben ugyanis megnyitotta kapuit Közép- és Kelet Európa legnagyobb szálloda és egyben élményfürdő komplexuma Káposztásmegyeren. Az első pillantásra hihetetlenül meseszerű építmény mindenki számára tartogat valamit: a spa-hívők álló és fekvő masszázzsal, nyakzuhannyal, és óriási élménymedencével kényeztethetik testüket és lelküket, míg a kalandvágyóbbak is biztosan találnak számításaiknak megfelelőt, hiszen 11 csúszda, szörfmedence, vagy ugrótorony közül választhatnak, de a legmerészebbek akár egy élethű, sziklás hegyi folyón is lecsúszhatnak.

III. Debreceni Jégszobrász Show

Idén harmadszorra kerül megrendezésre a látványos esemény Debrecenben a Baltazár téren. A több mint egy mázsát nyomó, speciálisan erre a célra kifejlesztett jégtömbök olvadási pontja 0 Celsius felett van, így lassabban olvadnak majd a remekművek. Az Ice Art Show különlegessége, hogy a közönség előtt készülnek el Mézga Géza, Doktor Bubó, vagy Süsü jégszobor másai, amiket, ha az időjárás is úgy akarja, hosszú heteken át csodálhatunk majd!

Helyszín: Debrecen, Baltazár Dezső tér, 2008. december 27., 16.00

Szeged – XXVI. Magyar Sajtófotó Kiállítás

Budapest, Pécs és Veszprém után végre Szegedet is elérte a Magyar Sajtófotó kiállítás. A kiállítás középpontjában a természet és az ember áll, ezeken keresztül mutatja a legfontosabb történéseket itthon és külföldön. Ha eddig még nem sikerült megnézned, akkor most mindenképp szánj rá időt, felejthetetlen és mélyen elgondolkoztató élményt nyújt a tárlat mindenki számára.

Helyszín: Szeged, Regionális Összművészeti Központ, 2008. november 5-től 2009. január 19-ig

Szöveg: Gyarmati Juci

Fotó: profimedia.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend