Fényűző buli, mámoros szilveszter éjszaka az Operaházban!

Vedd elő a legszebb ruhád és a legkecsesebb báli cipőd, és táncolj hajnalig az Operaház elegáns épületében, ahol idén is megrendezésre kerül a Szilveszteri Operabál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei bálon a sztárvendég a csodás hangú énekesnő, Miklósa Erika lesz, a házigazdák pedig Keveházi Krisztina balerina és Csonka András lesznek! Miklósa Erika 4 csodás fiúval éjszakázik majd, a négy sármos és tehetséges énekes és a díva együtt lépnek majd fel egy fergeteges show keretében!

A szilveszteri bál sztárjai a legnagyobb hazai és nemzetközi operaházak ünnepelt művészei: Miklósa Erika mellett négy fiatal operaénekes bűvöli el a közönséget az év utolsó estéjén. Brickner Szabolcs, Fekete Attila, Bretz Gábor és Cser Krisztián azok közé a tehetséges operaénekesek közé tartoznak, akik nem csak hazánkat hódították meg csodás hangjukkal és sármos külsejükkel, hanem Európa szerte, sőt világszerte lenyűgözik a közönséget! Engedd magad te is elvarázsolni!

A bálon a gasztronómia is főszerephez jut, hisz a szilveszteri menüt a Gundel Étterem szervírozza, a bódító koktélokat pedig hazai mixer világbajnokunk, Lajsz András keveri. Vacsora alatt a színpadon Sway versenytánc-show, az ünnepi menü elfogyasztása után, a Nagybüfében a Patrizio Baeza Band forró latin és jazz ritmusokkal, az Operaház színpadán táncolókat, a pezsdítő dallamokat játszó Netti és a Hollander Band várja.

Szöveg: Soós Anita

Címkék: buli éjszaka fényűző mámoros operaházban! szilveszter

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend