2009.01.06.@ 14.01

Jeges akció sztárokkal – a klímavédelem jegyében

Január 7-én, pontban déli 12 órakor, a Nyugati téren találkozhatsz –többek között- Görög Zitával, Kovács Patríciával, Lolával, Puskás Petivel, Kinizsi Ottóval, Szigeti Ferenccel, amint egy hatalmas jégszobor kifaragását kísérlik meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szobor olyan kihalással fenyegetett állatok közül ábrázol egyet, melyért a közös aggódás már kevés: a sztárok cselekvésre szánták el magukat!

Szerda reggel a főváros további három pontján alkalmad nyílik megcsodálni az újabb jeges műalkotásokat: a Liszt Ferenc tér környéke, a Corvin köz, és a Mamut bevásárlóközpont előtti terület is tartogat meglepetéseket!

A figyelemfelhívó akcióra leginkább azért kerül sor, mert nem elég csak tudomásul vennünk a klímaváltozást, s annak egyre kellemetlenebb mellékhatásait, tevőlegesen részt kell vennünk a folyamat megállításában!

Az akció csúcspontjaként január 10-én, délután 17 órakor a Műjégpályán felavatják Földünk jég-mását. Közös korcsolyázás, vidámság vár ott Rád, sőt: mivel a Föld mindnyájunké, az elhivatott művészek mellett Te is bevésheted üzeneted a jeges felületébe!

Csatlakozz Te is a sztárokhoz, légy trendi, és kövesd példájukat: jelenléteddel demonstrálj Földünk védelméért! Találkozzunk január 7-én az óránál!

Címkék: akció jeges jegyében klímavédelem sztárokkal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend