2009.01.07.@ 14.01

Mindig kell egy kis szerelem!

Kapcsolódj ki, és nézd meg a Madách Színházban Neil Simon: És mennyi szerelem! című komédiáját Oroszlán Szonja és Csányi Sándor főszereplésével!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy lány és két fiatalember nem mindennapi találkozása körül forognak az események. A téma – mondhatnánk – mindennapi: a szerelem! Naponta több millió ember esik szerelembe, ábrándul ki vagy éppenséggel marad tartós kapcsolatban. A komédia az egyik legtitokzatosabb pillanatot "járja körül": a szerelem születésének pillanatát.

Neil Simont az emeli ki magasan a vígjáték szerzők sorából, hogy finoman árnyalva, remek iróniával, egyedien járja körül hőseit és csakis rájuk jellemző módon engedi őket cselekedni. A színhely egy San Francisco-i legénylakás, melynek két fiatalember lakója több-kevesebb sikerrel küzd egzisztenciális gondjaival. Egy nyári napon a két kritikus szellemű ifjú szomszédságába költözik egy konzervatív gondolkodású lány, aki egy pillanat alatt felborítja a fiúk addigi – csak relatíve – békésnek nevezhető életét. Minden mennyiségben betör a SZERELEM!

További információ: http://www.madachszinhaz.hu/

Kapcsolódó cikkek:

Csányi Sándor fő fegyvere: „Nem akarok csábítani"

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend