2009.01.08.@ 14.01

Esküvő kiállítás és vásár a Kongresszusi Központban!

Ha kacérkodsz mostanában az esküvő gondolatával, akkor feltétlenül látogass el a 16. szezonnyitó Esküvő kiállításra és vásárra a Kongresszusi Központba, 2009. január 16-18 között!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha január, akkor Esküvő kiállítás és vásár. Mára tudja ezt már szinte minden jegyespár, mint ahogy azt is, hogy az egyre növekvő színvonal és bővülő kínálat miatt nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést, szervezést. Ebben pedig immár tizenhat éve a legnagyobb segítség, a legmegbízhatóbb „tanácsadó” a legrangosabb szakmai eseménynek számító Esküvő kiállítás és vásár a Kongresszusi Központban, mely 2009-ben szezonnyitó jelleggel, január 16-18 között várja kedves látogatóit.

Erre a néhány napra elbűvölő mesevilággá lényegül az épület minden zuga, ahol az esküvő fogalmához illő elegáns és kényelmes körülmények között mindent fellelhetnek a nagy eseményre készülődő párok.

A 160 kiállító mindennel szolgál, ami egy házasságkötés fényét emeli, és ami elengedhetetlenül emlékezetessé teheti az esküvőt. A házasulók tudják, számtalan kis és nagy kellék biztosíthatja, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő, elképzeléseiket valóra váltó legyen a nagy nap: Menyasszonyi ruha és kiegészítői, vőlegény –öltözet, autó, torta, virág, meghívók, jegygyűrűk, különleges dekorációk, rendezvényszervezők, esküvői helyszínként bemutatkozó kastélyok, éttermek, szállodák, fotósok, és videósok, tűzijáték, jégszobor, koktél- és party service, nászút -, nászajándék és köszönőajándék-ötletek, valamint fodrász, sminkes, zeneszolgáltatás… Felsorolni is sok, mi minden szóba jöhet, hogy tökéletesre sikeredjen az esemény. És e sok mindenhez kapcsolódó szolgáltatót felkutatni, a tapasztalatokat, információkat összefogni bizony nem könnyű feladat. Ebben nyújt kiemelkedő segítséget az Esküvő kiállítás és vásár a Kongresszusi Központban, hiszen az érdeklődők e három napban, egy helyen mindent megtalálhatnak, megismerhetnek, amire csak szükségük lehet. Ráadásul idén is számíthatnak a már megszokott, jelentős vásári kedvezményekre és akciókra.

A nézelődés, tájékozódás közepette a szervezők ezúttal is gondoltak a lazítás, kikapcsolódás perceire, így a Sztárexpressz Műsoriroda jóvoltából színpadra lép pl.: Buch Tibor, Csocsesz, Erdőhegyi Brigitta, Keresztes Ildikó, Kiss Zoltán, Südi Iringó és Szigeti Ferenc, valamint a Malibu-mmm és a Royal Expressz zenekarok. Minden 160. vendéget egy üveg Freixenet pezsgővel ajándékoznak meg a szervezők.

Az 1800,- forintos belépőjegy mellé minden kedves látogató megkapja a vásár átfogó, a tájékozódást térképpel is segítő -közel 160 oldalas- katalógusát, és egy szerencsekártyát is. Ez utóbbi segítségével értékes ajándékokat, pl.: menyasszonyiruha-kölcsönzést, csokortartósítást, vagy éppen profi táncórát nyerhetnek a látogatók. S hogy a kiállítás élménye ne csak néhány napra korlátozódjék, valamint az érdeklődők előzetesen is tájékozódhassanak, érdemes felkeresni az Esküvő kiállítás és vásár honlapját, a www.eskuvovasar. hu címen.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend