2009.01.09.@ 14.01

Színházban lép fel a Heaven Street Seven!

Január 21-én, 20 órától a Katona József Színházban koncertezik a Heaven Street Seven. Az együttes olyan helyszínen és szituációban ad koncertet, amire eddig nem volt példa az HS7 történetében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Különleges lemezmegjelenés után – mint tudják, tudjátok, a HS7 Jazz című új albumát november elején, a november végi fizikai lemezmegjelenést megelőzően egy hétig legálisan és ingyenesen letölthették a rajongók – most különleges koncertre készül a zenekar.

Január 21-én a HS7 az ország egyik legpatinásabb teátrumában, a budapesti Katona József színházban ad exkluzív koncertet. Az együttes vegyes, „többtételes” koncertprogrammal készül: lesznek a megszokott módon megszólaló számok (amelyek garantáltan mocorgásra kényszerítik majd az ülős koncert közönségét), és lesznek akusztikusabbra vett dalok új hangszerelésben. Lesznek régi számok új köntösben, és új dalok az új albumról, melyeket még soha vagy csak alig-alig hallhatott a közönség. Egyszeri koncert lesz ez mindenesetre, melyre a korlátozott számú jegyek már kaphatóak a Katona József Színház jegypénztárában.

További információk, fotó: www.hs7.hu

Címkék: heaven seven! street színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend