2009.01.13.@ 16.01

Századszor szívták a vérünk!

Vastapstól volt hangos a Magyar Színház, hiszen fergeteges előadás és bál keretén belül jubilált a Vámpírok bálja című Polanski-musical.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szerencsés nézők és a hazai sztárok kereken a századik előadást tekinthették meg. A jeles esemény alkalmából valódi, hajnalig tartó partit rendeztek, amelyen többek között részt vett Bodrogi Gyula színművész, Herczeg Zoltán divattervező, Juronics tamás koreográfus, Kentaur díszlet- és jelmeztervező, Szabó Patrícia, a Cosmopolitan Magazin főszerkesztője, Szorcsik Viktória színésznő és Zsidró Tamás mesterfodrász is. Krolock gróf (Egyházi Géza) és fia, Herbert (Pirgel Dávid) Kiss Ramónával és Gonda Katával, a Barátok közt sztárjaival is mulatott a 100. bálon.

Rangos elismerés a produkciónak, ám rossz hír a hazai rajongóknak, hogy ebben az évben csak nyáron, június első hétvégéjétől július 5-ig, a Magyar Színházban tekinthetik meg legközelebb a darabot (a belépőjegyek már január 20-tól megvásárolhatóak), mert a csapat idén körútra indul, ugyanis Belgium több városába kaptak meghívást, ahol száz előadást mutatnak be 2010 februárjáig.

Szöveg: Novák Krisztina

Címkék: századszor szívták vérünk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend