2009.01.20.@ 14.01

Január 26-án jelenik meg az új Bruce Springsteen album!

A főnök új albuma, a Working On A Dream – rajta a Golden Globe-díjas “The Wrestler” című dallal, január 26-án jelenik meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bruce Springsteen 13 vadonatúj dallal jelentkezik a 2007-es, rendkívül sikeres Magic című albuma után. A 16. stúdióalbum producere ezúttal is Brendan O’Brien volt, az albumon ismét az E-Street Band működik közre. Az album címadó dalát, a Working On A Dreamet először Barack Obama egyik kampányállomásán mutatta be, de minden bizonnyal a 2009. február 1-én megrendezendő Superbowl döntőjének félidejében is ismét ezt a dalt adja majd elő.

Az albumon helyet kapott a The Wrestler (A pankrátor) című új film Golden Globe-díjas betétdala (The Wrestler) is, melyet nagy esélyesnek tartanak a 2009. február 22-i Oscar díjátadón is. Ez a díj már a második elismerést hozná a Streets Of Philadelpiha című, Oscar-díj nyertes dal után Bruce Springsteen számára.

Az album DVD-vel kiegészített deluxe változatban is megjelenik, melyen egy 38 perces dokumentumfilm lesz látható az album stúdiómunkálatairól. Az új lemez ezen felül limitált mennyiségben dupla bakeliten is napvilágot lát. Az album megjelenését egy egy hetes, ingyenes dalletöltési kampány is támogatja (január 18. és 25. között), melynek keretében ingyen letölthető a Life Itself című dal az új albumról a www.sonybmgmusic.hu/brucespringsteen weboldalon.

Working On A Dream dallista
:

1. Outlaw Pete
2. My Lucky Day (My Lucky Day videoklip megtekintése)
3. Working On a Dream (Working On A Dream videoklip megtekintése)
4. Queen of the Supermarket
5. What Love Can Do
6. This Life
7. Good Eye
8. Tomorrow Never Knows
9. Life Itself (Ingyenes dalletöltés)
10. Kingdom of Days
11. Surprise, Surprise
12. The Last Carnival
13. The Wrestler (bonus track) (The Wrestler interjú, meghallgatás)

"A Magic című album rögzítése után rögtön folytattam a dalírást. Amikor producer barátom, Brendan O’ Brian meghallotta az új dalokat, ennyit mondott: Csak így tovább!" – nyilatkozta a legendás énekes. "Folyamatosan dolgoztunk az E Street Banddel közösen, majd rögzítettük a dalokat a tavalyi turné szüneteiben. Őszintén remélem, hogy a felvételekből kiérződik majd a társaság energiája, ami a turné alatt folyamatosan érezhető volt, elmondhatjuk, hogy ez volt életünk legizgalmasabb koncertsorozata. Mindegyik dalt gyorsan írtuk meg, általában mindig az első néhány felvétel egyikét használtuk fel, és mindannyiunknak nagy élvezet volt így elkészíteni ezt a lemezt az elejétől a végéig."

Tegnap, január 18-án Bruce Springsteen is részt vett sok más híres énekes és színész társaságában a Barack Obama elnökké avatása kapcsán szervezett ünnepségsorozat első rendezvényén, a We Are One címet viselő ünnepi koncerten, ahol nyitásként elénekelte a The Rising című dalát egy gospel kórus kíséretében.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend