2009.01.22.@ 15.01

Az új Megasztár legjobb dalai egy albumon!

A Megasztár negyedik része hatalmas siker volt, nézők milliói szurkoltak kedvenceiknek hétről hétre a képernyő előtt ülve. Az ország új sztárt avatott, hiszen a hihetetlenül izgalmas döntőben végül a közönség szavazatai alapján Király Viktor lett „A Megasztár”. Ezzel Viktor életében is „új időszámítás” kezdődik, elindulhat zenei karrierje, hiszen az első díj – többek között – egy önálló nagylemez, amelyről oly sok előadó álmodozik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az album munkálatai elkezdődtek, de hogy addig is enyhítsük a várakozás okozta izgalmakat, most végre egy CD-n hallhatóak azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntők során elhangzottak. A fantasztikus hanggal rendelkező fiatal srác több zenei stílusban is megcsillogtatta tehetségét, így a műsorban hallhattunk tőle egy vérbeli funky klasszikust (September), több Michael Jackson feldolgozást (You Are Not Alone, Billie Jean), de az Aerosmith klasszikus dala, az I Don’t Wanna Miss a Thing interpretálása sem okozott nehézséget.

„A döntőben elhangzott dalok” tökéletes válogatás album a rajongók számára, hiszen most először végre egy CD-n hozzáférhetőek azok a felvételek, amelyeket eddig csak a képernyőkön keresztül hallhattunk. A kiadványt a legújabb Csillagdal teszi teljessé.

A Király Viktor: „A döntőben elhangzott dalok” című kiadvány január 30-án rendkívüli rajongóbarát áron kerül a boltokba.

Az albumon hallható dalok:

1. You Are Not Alone
2. September
3. When a Man Loves a Woman
4. Hull az elsárgult levél
5. I Don’t Wanna Miss a Thing
6. This Love
7. Englishman in New York
8. Billie Jean
9. Careless Whisper
10. Santa Claus is Coming to Town
11. Love Story
12. You Are So Beautiful
13. Csillagdal 4.

Kapcsolódó cikkek:

Megasztár – A legenda folytatódik

Címkék: albumon! dalai legjobb megasztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend