2009.01.27.@ 15.01

Nouvelle Vague és eat me! koncert vasárnap az A38-on!

Február elsején rég várt zenekar lép fel 20 órától az A38 Hajón. A Volt Fesztiválon és a Balaton Soundon már óriási sikert aratott francia feldolgozászenekar, a Nouvelle Vague lép fel, hogy egy igazi, barátságos klubkoncert keretei között bizonyítsa be, hogy igazi közege a meghitt klubhangulat. Az előzenekar a remek magyar elektro-pop csapat, a Kozma Orsival és a Kimnowakból ismert Nagy Gergővel felálló eat me! lesz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár a nosztalgia mindig valami gyanús dolog, amiből sosem sül ki semmi jó, a Nouvelle Vague puszta léte alapjaiban cáfolja ezt a tételt. Mert ez a ragyogó énekesnőkkel kiegészülő francia duó, Marc Collin és Olivier Libaux kettőse úgy nosztalgikus, hogy egyetlen pillanatig sem ciki, és úgy tölti meg újra élettel a hetvenes-nyolcvanas évek punkját és újhullámát, hogy még az is átadja magát a varázsnak, aki egyébként zsigerből rühelli a nosztalgiát, a punkot, a bossa novát vagy a feldolgozásokat. Igazán itt van az ideje, hogy egy barátságos klubkoncerten élvezzük egy Nouvelle Vague-fellépés nem mindennapi hangulatát.

Az eat me! állandó fellépője a Sziget fesztiválnak, Budapest több klubjában megfordult, és többször koncertezett külföldön. Rendszeres játszóhelye a budapesti Cökxpon Ambient Café. A 2007-2008-as szezonban, a klubjában egyre nagyobb közönség előtt játszott a zenekar, meg-megújuló programmal. Fellépéseiken az elektro- folyamatzene party-jellege keveredik egy rockkoncert hangulatával. A sorozat végén – kilépve az “undergroundból” – nagyobb közönségnek is bemutatkozott, a Morcheeba áprilisi, budapesti koncertjén. Az eat me! első lemezének munkálatai most zajlanak, a tervek szerint 2009 elején jelenhet meg az album. Az első eat me! klip (White Noise Song) a lemezmegjelenés előtt kerül bemutatásra.

Belépő elővételben: 5000 Ft, a koncert napján: 5900 Ft.

További információ: www.a38.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend