2009.02.02.@ 14.02

Könyvek a testnek és a léleknek!

Két könyvet ajánlunk neked, ahhoz, hogy harmóniába hozd a tested és a lelked. A teljes Beszélgetések Istennel igazi spirituális élményt fog nyújtani, a Nagy egészségkönyv pedig hozzásegíthet ahhoz, hogy a legjobb formádat hozhasd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Neale Donald Walsch: A teljes Beszélgetések Istennel (Édesvíz Kiadó)

Olvasók milliói szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, amelyet immáron 37 nyelvre fordítottak le. A Beszélgetésekkel Istennel sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott, az Ő oldalán. Kilenc könyv majdnem háromezer oldalát tölti meg, és az emberi élet valamennyi aspektusát érinti. A rengeteg olvasói kérésnek eleget téve most az első három kötet jelenik meg együtt.

Beszélgetések Istennel – Első könyv: Szokatlan párbeszéd

Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: „Mivel Érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?”. Létrejött a beszélgetés, könyv formájában mi is olvashatjuk. Főként azoknak ajánljuk, akiket nem elégítenek ki a hagyományos vallások válaszai.

Beszélgetések Istennel – Második könyv: További párbeszéd
Isten átfogóbb betekintést nyújt világunkba; egyebek mellett megismerkedhetünk az emberi szexualitás isteni megközelítésével, amely úgy teljesedik ki az ember kérdéseiből és Isten válaszaiból, hogy közben nemegyszer elfeledett világmegváltó gondolatainkra ismerhetünk.

Beszélgetések Istennel – Harmadik könyv: A párbeszéd folytatódik
A könyvben szembesülünk múltunk ballépéseivel, riasztó jelenünkkel, s nem utolsó sorban lehetséges jövőnkkel. Rajtunk áll, mire vagyunk hajlandók emlékezni az itt és most örökkévaló pillanatából. Csakis mi dönthetjük el, hogyan tovább: mit váltunk valóra a lehetőségek végtelenjéből ember mivoltunk minden korlátjával és teljes határtalanságával.

Neale Donald Walsch a The Secret–A Titok című könyv és film egyik legkedveltebb tanítója, szereplője. Feleségével a délvidéki Oregon államban él. Együtt hozták létre a ReCreation/Újjáteremtés nonprofit alapítványt, amely a személyes fejlődést és a spirituális megértést szolgálja. Walsch előadásokat és temérdek tanfolyamot tart szerte a világon, így személyesen is terjeszti a Beszélgetések Istennel üzenetét.

Kurt Tepperwein: Nagy egészségkönyv testnek és léleknek (Édesvíz Kiadó)

Függetlenül attól, hogy mennyi idős vagy és éppen milyen az erőnléted, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatod tested és egészséged, és fittebbé válhatsz, mint valaha. Kurt Tepperwein – több évtizede köztiszteletben álló természetgyógyászként és terapeutaként – ismeri a test, a szellem és a lélek érzékeny kölcsönhatását. Az ő összegyűjtött tudását tartalmazza ez a könyv, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó kötet és egy gyakorló munkafüzet inspiráló keveréke.

„Az itt vázolt témákat a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint dolgoztam ki. Soha nincs késő ahhoz, hogy valaki pozitív irányban változtasson az egészségi állapotán és az életén.”

A Nagy egészségkönyv egész évben elkíséri olvasóját: minden hónaphoz tartozik egy adott téma, ezen belül pedig minden egyes naphoz egy adott impulzus és feladat, amelyek tudatosabb testérzést és jobb erőnlétet eredményeznek. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat.

A Nagy egészségkönyvnek köszönhetően lehetőséget kapsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, és a lehető legjobbat adjad a szervezetednek, amit csak lehetséges: szeretetteljes és tudatos figyelmet. Gondolj csak bele, mennyi betegség alakul ki egyszerűen figyelmetlenségből: a helytelen öltözködés, a helytelen táplálkozás, a helytelen alvási szokások vagy életmód miatt. Ha beteg vagy, természetesen orvosra van szükséged. A Nagy egészségkönyv azonban hozzájárul, hogy egyáltalán ne is betegedjél meg.

Kapcsolódó cikkek:

A legjobb ezoterikus könyvek

Kedvenc filmjeink könyvben!

Könyvek nőkről nőknek!

Lépj be Neil Gaiman csodálatos világába!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend