2009.02.03.@ 14.02

Cotton Club a belváros szívében

Trombita harsog, rulett-kerék pörög, szivarfüst száll és jégkocka csörren a koktélos pohárban – pont úgy, mint a ’20-as évek Amerikájának valamelyik titkos alagsori szórakozóhelyén. Ezt a különleges atmoszférát Budapest már jól ismert éjszakai mulató helyén ma is átélheti az ember.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A belvárosi Cotton Club tökéletesen megújulva, új szellemben várja az igényes kikapcsolódásra vágyókat. A Jókai utca és a Weiner Leo utca sarkán álló épület belső terét átalakították, így teremtve lehetőséget a Casino és a póker szerelmeseinek is. Az eddig jól megszokott, magas színvonalú éttermi kiszolgálás mostantól kiegészül, így adva egész estét programot a Cotton Club vendégeinek. Svédasztalos vacsora mellett Erdőhegyi Brigitta ’20-as, ’30-as évek stílusát idéző revü showját követheti a látogató az Orpheum teremben, ám ha kedve támad egy kis szerencsejátékhoz, bármikor bekapcsolódhat a pókerteremben zajló nyílt bajnokságok egyikébe. A Cotton Club Singers még a jól megszokott felállásban, László Boldizsárral várja közönségét szerdánként, jazz és swing stílusú zenékből összeállított koncertjük során valódi időutazás részeseivé válhatunk.

A Cotton Club vendége egy kivételes társaság tagjának érezheti magát, de nem kell aggódni, a bejáratnál nem kérik a titkos jelszót.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend