2009.02.03.@ 15.02

Megjelent a The Fray új nagylemeze!

A 2002-ben osztálytársakból verbuválódott 4 tagú banda (Isaac Slade – ének; Joe King – gitár és vokál; Dave Welsh – gitár; Ben Wysocki – dob), a The Fray 2007-ben robbant be a köztudatba “How To Save A Life” című slágerükkel, mely sok embernek segített és nyújtott támaszt, vigasztalást, ezenkívül betétdala volt a Grace klinika című filmsorozatnak is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A The Fray fantasztikus sikerének titka az, hogy dalaik mélyen megérintik az embereket. Amerika jelenleg egyik legnépszerűbb csapatának sikere már Európát is elérte, most Magyarországon a sor, hogy megismerje ezt a sok tekintetben különleges együttest és zenéjüket. „A zene iránti elkötelezettség és az azzal való kapcsolat energia élteti az egészet. Ugyanolyan jó a mainstream zene is, ha megmaradnak a gyökerek, esetünkben a denveri rajongók. Mi otthon váltunk zenészekké, most „nagykiadós” bandaként csak finomítjuk a tudásunkat a turnékon” – meséli David Walsh, a The Fray gitárosa. A négytagú banda átütő sikere 2007-ben kétségkívül egyedi teljesítmény volt, hiszen a két Grammy-díjra is jelölt The Fray "How to Save a Life" című dupla platina albuma minden idők első olyan #1 lemeze, amely a digitális eladások alapján lett listavezető Amerikában.

A zenekar új, második nagylemeze február 2-án jelenik meg hazánkban The Fray címmel szimpla CD-s és CD+DVD-s formátumban. Új szerzeményük, a "You Found Me" az első kislemezdal a lemezen, mely már 16. a Billboard Hot 100-as listán! A dalt, -melyet már több mint 37 millióan hallhattak az amerikai rádiókban-, szintén egy nagysikerű filmsorozat, a Lost új évadjának betétdala lesz!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend