2009.02.05.@ 15.02

Az ABBA Show február 11-én Budapestre ér!

Zürich, München, Berlin és London után február 11-én a Papp László Budapest Sportarénában nézheti meg a közönség a világ legnagyobb ABBA Show-ját. Az előadás végigköveti az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplésüktől a legnagyobb sikerekig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ legnagyobb ABBA Show-ja világ körüli turnéra indult, a különleges show a farsangi időszak legnagyobb bulijának ígérkezik. A történet a ’60-as évek végén kezdődik, amikor Bjorn, Benny, Agnetha és Frida először találkoztak, hogy együtt játszanak. A produkció a nézőt egy varázslatos utazásra viszi az ABBA sztárrá válásának történetében olyan dalok kíséretében, mint például a Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You.

A mai napig több mint 1 millió néző vett részt ezen a csodálatos időutazáson 1969 és 1981 között az ABBA legszebb dalaival. Az ABBA még most is 2 millió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a hallhatatlan slágereket gyűjti csokorba egy kétórás extravagáns musical keretén belül. A produkció hat kamionnal és 50 fős személyzettel utazik! Ha szeretted a Mamma Mia!-t vagy csak egyszerűen jót akarsz bulizni ott a helyed!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend