2009.02.06.@ 15.02

A legszexisebb könyvek!

Ha szereted az erotikát, a szépséget, a fényűzést, és szívesen olvasol róla, akkor ne hagyd ki az idei év első két könyvszenzációját, amelyek igazi csajos könyvek, sok ármánykodással, féltékenységgel és izzó szexualitással.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Anna Godbersen: Luxe Girl (Ulpis-ház Könyvkiadó)

Képzeld el, hogy Jane Austen a legvadabb Bad Girl… A gyönyörű és gazdag lányok kegyetlen játékokat űznek, a hamis mosolyú szívtiprók bűnös vágyakkal teltek, hazugságok, titkok, botrányos viszonyok kerülnek felszínre, 1899-ben, Manhattanben…

Az elbűvölő Elizabeth Holland New York egyik befolyásos és gazdag családjának leánya; bálkirálynő, aki úgy játszhat a férfiszívekkel, ahogy neki tetszik. Ám egy nap rossz hírek érkeznek, a családot anyagi csőd fenyegeti. Liz egy módon mentheti meg a becsületüket, ha hozzámegy Henry Schoonmakerhez, a nőcsábász, részeges, de gazdag fiúhoz. Az esküvő gondolatát mindketten gyűlölik, Elizabeth gyermekkori szerelmével folytat viszonyt, míg Henry a Holland család kisebbik lányát szédíti. Ekkor a városi bulvárlapok kedvelt szereplőjét, Manhattan üdvöskéjét, az álompár női tagját szörnyű baleset éri… Elizabethet sokan irigyelték, de vajon kinek állhatott érdekében végleg elhallgattatni?

A fényűzés világában öt fiatal veszélyes életet él. Az ártatlanság kora számukra korántsem ártatlan.
„Ármány és szerelem, féltékenység és árulás. A szépség a legédesebb bosszú!”
– Cecily von Ziegesar, a népszerű Bad Girl-sorozat írónője

2. Catherine Millet: Catherine M. szexuális élete 2 – A féltékenység (Ulpis-ház Könyvkiadó)

Ki gondolta volna, hogy a Catherine M. szexuális életének írója féltékeny lehet? Az a Catherine Millet, aki botrányt kavaró sikerkönyvében döbbenetes őszinteséggel vallott saját testéről, alkalmi és legtöbbször névtelen szexuális kalandjairól, vad orgiákkal teli éjszakáiról.

Most egy „másik Catherine” mesél, aki véletlenül rátalál egy aktfotókkal teli borítékra, mely leleplezi férje titkos életét. Közös ismerősök, akikből szerető lett, kegyes hazugságok, éveken át eltitkolt szenvedélyek. A harcedzett nő egy csapásra összeomlik, és menthetetlenül hatalmába keríti a féltékenység; ez a testi-lelki válság, amelyet lázálomszerű képzelgések és pillanatra sem enyhülő szenvedés jellemez. Ahogy az írónő találóan fogalmaz: a féltékeny ember olyan, akár az elfajzott rágcsáló, ami mérgezett táplálékot halmoz fel vackában.

A féltékenység írói kihívás: egy páratlan mű folytatása, egyúttal könyörtelen, szívbe markoló és magával ragadó ellentéte. Catherine Millet első regényét negyvenöt nyelvre fordították le, és több mint egymillió példányban adták el világszerte. 

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek a testnek és a léleknek! 

Könyvek nőkről nőknek!

Alkonyat-lázban ég a világ!

Lépj be Neil Gaiman csodálatos világába!

Címkék: könyvek legszexisebb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend