2009.02.06.@ 14.02

Tavaszébredés az Operettszínházban

Már te is unod a szürke telet, és mindennél jobban várod a tavaszt? Akkor van számodra egy remek hírünk: február 7-én az Operettszínház és a Nyugati Teátrum már a legszebb évszakot ünnepli: bemutatják ugyanis a Tavaszébredés című musicalt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Tavaszébredés a Broadway-n elért sikerek, valamint alig két héttel a londoni West End-premier után Budapestre érkezik! Az egyszerre lírai és felkavaró mű a felnőtté válás problémáiról szól: az első szerelem, az elfojtott érzelmek, a maradandó sebek kérdéskörét boncolgatja. Duncan Sheik zeneszerző és Steven Sater szövegíró dalai nagyszerűen világítanak rá a kamaszkori problémákra, az illékony ifjúságra, a heves fiatalkori szerelmekre, s a lázongó, megalkuvást nem tűrő kapcsolatra a felnőttek világával.

A musical középpontjában a kitűnően tanuló Melchior, nyugtalan barátja, Moritz és a nővé érés határán álló fiatal lány, Wendla áll. S habár maga a mű a múltban játszódik, a zeneszámok, frissek, modernek, izgalmasak – nem véletlenül nyert az előadásból készült lemez a legjobb musical album kategóriában az ötvenedik Grammy-gálán.

A produkcióban a felnőttek szerepét Bajcsay Mária és Szabó P. Szilveszter játssza, a fiatalok között pedig rengeget, még ismeretlen fiatalt láthatunk. Ők bizonyultak a legtehetségesebbeknek azon több mint háromszáz jelentkező közül, akik a Tavaszébredés szerepeire kiírt háromfordulós castingon részt vettek: Angler Balázs, Baranyai Annamária, Gulyás Balázs, Horváth György, Kádár Szabolcs, Kerényi Miklós Máté, Kiss Tünde, Kocsis Dénes, Kossuth Gergő, Mihálka György, Moravszki Enikő, Pásztor Ádám, Pirgel Dávid, Réder Nóra, Simon Boglárka, Török Anna, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Viczina Dalma, Zádori Szilárd, Zalatnay Flóra Lili.

A többszörös Tony-díjas amerikai musicalt február 7-től te is megnézheted – a Budapesti Operettszínház és a Nyugati Teátrum közös produkciójában!

További információ: www.operett.hu

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend