2009.02.10.@ 14.02

Szexhoroszkóp és szex kvízkönyv az újévre!

Ha szereted a horoszkópokat és a kvízkönyveket, akkor ez a két “szexi” olvasmány biztosan lázba fog hozni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az élethosszig tartó szerelem és szex kvízkönyve (Barrus Könyvkiadó)

Sokan nincsenek tisztában saját szerelmi és szexuális jellemzőikkel, képességeikkel, gondjaikkal, és nehezen kérnek vagy kapnak segítséget ilyen téren. Most e néhány felméréssel mindenki könnyedén választ kaphat az őt érdeklő témákban a kérdéseire, sőt, mindjárt az okokról és a lehetséges megoldásokról is olvashat a teszteket követő analízisekben. A különféle tömegmédiában található kvízektől eltérően a pszichiáter szerzőnő által leírtak pszichológiai és szociológiai vizsgálatokon alapulnak. Ha pedig a tesztek eredménye kimagasló szerelmi és szexuális IQ-t mutat, nincs más teendőnk, mint „edzésben” tartani magunkat, és kedvenc pozitúránkat felvéve élvezni kedvesünkkel az együttléteket.

Kínai szexhoroszkóp (Barrus Könyvkiadó)

Valamennyi asztrológiai rendszer, így kínai is az emberek általános jellemzése, sorsanalízise mellett egyfajta útmutatásul szolgálhat, tanácsot ad azokkal a döntésekkel kapcsolatban, amit a mindennapokban meghozni kényszerülünk. Mi érdekel bennünket a legjobban a sorsunk kifürkészhetetlennek vagy nehezen megjósolhatónak tartott szeleteiből? Mi az, amitől a legjobban félünk, illetve a leginkább meghatározza életünk alakulását? Az egészség és az anyagi viszonyok mellett mindenképpen a párkapcsolataink minősége és jövője, ami a leginkább befolyásolni tudja boldogságunkat. Nem új keletű jelenség ez, hiszen a több ezer éves kínai asztrológiának is egyik legfontosabb célja a párkapcsolati analízis volt. A tizenkét állatövi jeggyel jellemzett típusok, karakterek általános jellemzésén túl, segítséget nyújt az ideális partner kiválasztásában is.

Ez a könyv csupán arra vállalkozik, hogy a kínai horoszkóp a párkapcsolati viszonyrendszerre vonatkozó aspektusait mutassa be, jól használható, praktikus kézikönyv formájában. A párkapcsolat jelentse akár hosszú évek boldogságban vagy viharoktól sújtott házasságát, akár egy-egy rövid életű flörtöt, a kínai asztrológia segítségével mélyebben feltárhatjuk az adott kapcsolat működésének lelki és spirituális okait és várható végkifejletét.

A Disznó jegyű férfiak tényleg disznók az ágyban? Csakugyan életveszélyes egy Kígyó nőt tartani otthon? Mennyi esélye van a Nyúl férfinak egy Tigris nővel a hálószobában? Ilyen és sok-sok ehhez hasonló kérdésre kapunk választ e könyvből. A kínai horoszkóp 12 jegyének – naptári évekhez nem kötődő – örök érvényű jellemzései mellett párkapcsolati tanácsokat is találunk a 12 jegy valamennyi lehetséges kombinációjára. A kötet eredeti kínai források alapján készült. 

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek a testnek és a léleknek!

A legjobb ezoterikus könyvek

Könyvek nőkről nőknek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend