2009.02.10.@ 15.02

Temps d’Images fesztivál a Trafóban!

Februárban, a Trafóban látványos és elgondolkodtató előadásokkal, koncertekkel, külső helyszínen zajló filmvetítésekkel, beszélgetésekkel várnak téged is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Temps d’Images fesztivál egy hagyományosan megrendezésre kerülő, különleges vizuális megoldásokkal, mozgókép és előadóművészet interakciójával kísérletező fesztivál a Trafóban. Célja szoros és termékeny kapcsolatot létrehozni színpad és vizualitás között; előadóművészeti formákat és mozgóképet ötvöző produkciók létrehozásával.

Február 12-én és 14-én a Krétakör által készített legendás Pestiesti előadás remixe, rendezői változata látható, majd 15. és 18. között ARTE filmeket tűz műsorára a Művész Mozi és a Francia Intézet. A válogatásban bemutatnak egyebek mellett egy dokumentumfilmet Isadora Duncan életéről, de Pina Bausch táncoperájára is beülhetsz.

Február 21-én Jon Wozencroft, a Touch alapítója beszél a zene és a kép kapcsolatáról, előtte levetítik Liquid Music című rövidfilmjét. Mike Harding szintén a Touch alapítója. 20 órától dán, norvég és izlandi dj-k remixelik élőben Sidsel Endresen, Szalóki Ági és BJNilsen élő koncertjét, vj-k támogatásával.

Szöveg: Soós Anita

Címkék: d'images fesztivál temps trafóban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend