2009.02.11.@ 14.02

Jóskártyák és kódfejtés mai boszorkányoknak!

Ha erősíteni szeretnéd spirituális oldaladat, arra az alábbi olvasmányok kiválóan alkalmasak lehetnek! Vágj bele, és ismerkedj meg a Maja kóddal, vagy tanuld meg a jóslás tudományát az istennők segítségével, és kamatoztasd az elsajátított tudást a mindennapokban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Barbara Hand Clow: Maja kód – Feladataink 2012-ig a gyorsuló időspirálban (Édesvíz Kiadó)

Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Nem csak azt tárja elénk, hogy mi történik majd abban az évben, hanem azt is, hogy mi történt, történik addig:

• Hogyan gyorsul fel 2012-ig az idő, és hogyan változik a tudatosság?
• Mi a maja naptár értelme és üzenete?
• Melyek a Föld és a Tejútrendszer evolúciós adatbankjai szerinti fontosabb periódusok?

Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja. Barbara Hand Clow szerint a maja naptár gyorsuló időspirálja valójában az Isteni Terv beteljesítése felé halad, és nekünk, embereknek azt kell felismernünk, hogy a folyamatos isteni teremtés részesei vagyunk.

Mai korunk, a 2012-t megelőző utolsó előtti ciklus rendkívül fontos a végkimenetel szempontjából. A szerző állítása szerint ez a kor hozza el a spiritualitás és a tudomány egyesítését, az emberi elme jobb féltekéjének megerősítését (vagyis a két félteke kiegyensúlyozását), Krisztus energiáját, a patriarchális, férfienergián alapuló társadalom bukását, és a feminin energiák fokozódását, illetve Kelet és Nyugat egyensúlyát, vagyis a nyugati (főleg az amerikai) hatalmi rendszer bukását. Ideális esetben tehát ez történik. Meg kell értenünk ezeknek a változásoknak a fontosságát, hiszen csak így indulhat el a bolygó és az emberiség a gyógyulás útján, és kerülhet el egy ökológiai katasztrófát. Mindennek felismerése egy olyan tudatosságbeli kvantumugrás, amelyet 2012-ig végre kell hajtanunk. Ehhez azonban – figyelmeztet a szerző – addig el kell végeznünk feladatainkat.
De vajon mik ezek?

Doreen Virtue: Istennők jóskártya – 44 lapos kártya, útmutató könyvvel (Édesvíz Kiadó)

A jóskártya ősi, jól bevált mágikus eszköz, amely bepillantást nyújt a jövőbe. Az istennők a spiritualitás és a vallás egy ősi arcát képviselik, amely a Teremtő női természetét testesíti meg. "Kéz a szárnyban" dolgoznak az angyalokkal, származzanak akár az ősi, akár a modern kultúrából vagy vallásból, legyen az görög, római, egyiptomi, maja, afrikai, keresztény, tibeti vagy buddhista.

Ha együtt működsz az istennőkkel, meggyógyíthatod és megerősítheted benső, női bölcsességedet, amely minden nő és férfi sajátja. Intuíciód felébred, s ezzel intenzívebb lelki életet kezdesz élni. Az istennők megtisztítják és megnyitják a szívcsakrádat, amely által sikeresebben nyilvánítod meg szándékaidat a valóságban. Az istennők energiája megújítja az anyatermészet iránti megbecsülésünket és tiszteletünket, és támogatja az új, rendkívül érzékeny nemzedéket is (az indigó-, kristály- és szivárványgyermekeket).

Debra Lynne Katz: Látnok vagy! – Jóslás és gyógyítás jövőbelátással (Édesvíz Kiadó)

Minden ember született tisztánlátó és gyógyító: egy kis tanulással, gyakorlással és hittel bárki elsajátíthatja a pontos és részletes jóslás alapjait. A tisztánlátás olyan képesség, melynek során érzékek fölötti eszközökkel jutunk vizuális információkhoz. Ez a maga nemében páratlan könyv olyan hasznos eszközöket ad a kezünkbe, amelyek a hétköznapi életben is sikeresen alkalmazhatóak. Minden fejezete tartalmaz újdonságot, és ahogy haladunk előre, egyre több „titokra” derül fény – egy látnok fedi fel misztikus mestersége fogásait.

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek a testnek és a léleknek!

Lépj be Neil Gaiman csodálatos világába!

A legjobb ezoterikus könyvek

Könyvek nőkről nőknek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend