2009.02.12.@ 14.02

Szerelmes történetek Valentin-napra!

Ha te is falod a nagy szerelmekről szóló könyveket, legyen az beteljesült, vagy tiltott, akkor az alábbi regényeket feltétlenül szerezd be, és vesd bele magad a romantika világába!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Andrea Di Robilant: Szerelem Velencében (Tericum Kiadó)

Andrea Memmo az egyik legősibb patrícius család sarja a hanyatlásnak induló Velencei Köztársaságban. Huszonnégy évesen beleszeret a tizenhat éves Giustiniana Wynne-be, egy velencei anya és egy angol apa intelligens és gyönyörű lányába. A közöttük tátongó társadalmi szakadék miatt lehetetlen összeházasodniuk. Giustiniana anyja úgy ítéli meg, hogy a viszony aláássa lánya házasodási esélyeit, ezért eltiltja egymástól a szerelmeseket. Ezzel azonban csak olajat önt a tűzre: kezdetét veszi Giustiniana és Andrea szenvedélyes és titkos kapcsolata. Egy tiltott szenvedély igaz története elevenedik meg a könyv lapjain.

Noel Barber: Tanamera (Ulpius-ház Könyvkiadó)

A szerelmeseket eltiltották egymástól, s nem is sejtik, mekkora árat kell fizetniük az engedetlenségükért… John Dexter egy hatalmas pénzügyi és kereskedelmi birodalom örököse. Julie Szung egy dúsgazdag kínai üzletember leánya. Szenvedélyes viszonyuk sárba tiporja a hagyományokat, és ezt a szingapúri elit sem nézheti ölbe tett kézzel. A tiltott úton járó szerelmesek a végzetükbe rohannak… A Tanamera egy szerelmespár és két befolyásos dinasztia lebilincselő sagája, mely a mesés Kelet tikkasztóan fülledt mindennapjaiban játszódik. Akár egy egzotikus Rómeó és Júlia, amelyhez Szingapúr dzsungelei és viharos történelme biztosítanak lélegzetelállító hátteret.

Sue Monk Kidd: A sellő legendája (Tericum Kiadó)

A 42 éves Jessie egy családi tragédia miatt visszatér gyerekkora színhelyére, a vadregényes kis szigetre. Miközben gondját viseli anyjának, fény derül az apja halálát körüllengő szörnyű titokra, és a tudat, hogy ő tehet apja haláláról, szertefoszlik. A nyomasztó körülmények ellenére Jessie különös felszabadultságot érez, rájön, hogy megfásult a hétköznapokban, élete kiüresedett, és hogy férje mellett megfeledkezett álmairól, feladta művészi ambícióit. Amikor találkozik a felszentelés előtt álló szerzetessel, Thomas testvérrel, Jessie rádöbben, hogy lelke még nyitott a szerelemre. Jessie újra festeni kezd, megtalálja önmagát.
A méhek titkos élete szerzőjének új regénye ismét arról tanúskodik, hogy Sue Monk Kidd mélyen ismeri az emberi lelket, különösképpen a női lélek minden rezdülését és szenvedélyességét, és ezt a tudást egy fordulatos, letehetetlen regény lapjain az olvasókkal is megosztja.

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek nőkről nőknek!

Titkok és szenvedélyek

A legszexisebb könyvek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend