2009.02.18.@ 15.02

A leány, a szerető, az anya és a banya

Mai rohanó világunkban nekünk, nőknek időnként fel kell vennünk olyan férfias tulajdonságokat, amelyektől keményeknek, sokszor nőietlennek tűnünk. Salamon Gabriella olyan könyveket jelentetett meg, amik megmutatják, hogy mikor milyen is az igazi, nagybetűs nő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A megjelentett könyvsorozat, a női lét aspektusairól szól: a lányról, a szeretőről, az anyáról és a banyáról. Hasznos és tanulságos ismereteket ad minden nőnek, és akik nőkkel bármilyen kapcsolatban állnak, legyen az barátság, szerelem vagy munkatárs. A könyv segítséget próbál adni önmagunk elfogadására, illetve a női és férfi minták megismerésére és megértésére, hiszen amíg ez hiányzik, a párkapcsolatok sem működhetnek megfelelően. Megjelennek így a könyvekben a test, annak az évszakokkal analóg működésének a folyamata, a megbetegítő aspektusok és a gyógyulást hozó gyakorlatok.

A négy könyv a női életszakasz négy legfontosabb állomása:

A leány

A kezdetekről, az újrakezdés erejéről, a tavasz támogatásának ígéretéről, az élet élhetőségének lehetőségéről szól és a különböző ősi kultúrák istennőiben megjelenő támogató erőről.

A szerető

A kiteljesedésről, a világ virágba borulásáról, a Lány nővé, Szerethetővé válásáról, a szexuális erejéről, a kapcsolatokban megélt szerepekről, az érzelmek támogató/korlátozó egyensúlyáról vagy kibillentségéről, a változtatás lehetőségeinek ismereteiről szól.

Az anya

A párkapcsolatokban az előrelépést a családdá válás, a kisbaba születése hozza. A gyermekvállalás mindkét szülő tudatos döntésén múlik. A könyv ezen része az anyává (szülővé) válás folyamatának szépségeiről, nehézségeiről és az anyákat támogató istennőkről szól.

A banya

A banya, a Tél Úrnője a befelé fordulást, önmagunk árnyékaival való szembenézést segíti. A Bölcs Öregasszony energiája segít a „túlhordott" dolgok elengedésében, a feleslegessé vált érzelmek és gondolatok tisztázásában, az életkapu átlépésében, és az erő koncentrálásában, hogy tavasszal egy minőségileg más életet kezdhessünk.

Salamon Gabriella a Palládium a Harmónia Ház oktatási, prevenciós és képességfejlesztő központ megalapítója. 14 éve kezdett el foglalkozni kineziológiával, melyet számos egyéb természetgyógyászati technika követett. A kineziológia mellett wellness-selfness konzultánsként, Feng shui tanácsadóként, jobb agyféltekés rajztanítás instruktoraként és családállítás vezetőjeként is dolgozik. Mindezek mellett képességfejlesztéssel, párkapcsolati terápiákkal és a nőiségben rejlő varázslatos erőkkel is foglalkozik.

Szöveg: Kis Adri

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek nőkről nőknek!

Kedvenc filmjeink könyvben!

A legjobb ezoterikus könyvek

Könyvek a testnek és a léleknek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend