2009.02.19.@ 15.02

Varázslatokkal teli világ!

Ha szeretnél betekinteni egy furcsa, izgalmas, kissé elvont világba, akkor nézd meg a Katoamispiste / Vanishing Point színházat és cirkuszt a Trafóban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ville Walo 1991 óta foglalkozik zsonglőrködéssel. Munkáiban igyekszik a mozdulatoknak a megszokottól eltérő funkciókat adni. Kalle Hakkarainen 1997 óta bűvészkedik, mellette rövidfilmeket és zenei videókat forgat, valamint reklámtanácsokat osztogat.

Varázslatokkal teli, furcsán sötét, öntörvényű világ Ville Walo & Kalle Hakkarainen cirkusza. Egy íróasztal mögött egy férfi ül csendben, majd a dolgozólámpa fényében fellapozza az összes arcát. Van itt önjáró próbababa, fehér labdákkal zsonglőrködő műkéz és különös, vetített városok, ahol ember és árnyék ki-be sétál.

A darabban látható, megragadó képek és régi filmes anyagok az új digitális technológia segítségével kerültek a játékteret körbezáró három hatalmas vászonra. A Vanishing Point látszat és valóság, látható és láthatatlan között keres új kapaszkodókat. Az előadás videotechnikába ágyazott bűvész- és zsonglőrmutatványok segítségével kutatja az ismeretlent. Látszat és valóság, látható és láthatatlan között keres új kapaszkodókat. Tér- és időbeli utazásra hív az avítt és a modern technológia keveredésének segítségével.

Katoamispiste / Vanishing Point
Ville Walo & Kalle Hakkarainen előadása

Író: Ville Walo, Kalle Hakkarainen
Koreográfus: Ville Walo, Kalle Hakkarainen
Díszlet: Anne Jämsä
Jelmez: Anne Jämsä
Világítás: Marianne Nyberg
Videó: Kalle Hakkarainen
Animáció: Leena Nio

Előadás időpontok:

TRAFÓ – Budapest
február 19. (csütörtök) 20:00
február 20. (péntek) 20:00

Szöveg: Soós Anita

Címkék: téli varázslatokkal világ

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend