2009.02.24.@ 14.02

Megjelent a Váczi Eszter Quartet első lemeze!

A Váczi Eszter Quartet 2002-es megalakulása óta a közös koncertek és turnék élményeinek hatására rengeteg különféle dal született. Így a zenekar tagjai elérkezettnek látták az időt egy nagylemez elkészítéséhez, ami Vissza Hozzád címmel jelent meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Vissza Hozzád című album hosszú előkészület után napvilágot látott. A gondosan előkészített zenei anyagot a Váczi Eszter Quartet először február 12-én az exkluzív Symbol Budapest Live Music Club rendezvénytermében megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be.

A vokális jazzkiadvány különlegessége, hogy kizárólag saját szerzeményeket tartalmaz, melyek magyar nyelven, Váczi Eszter saját dalszövegeivel szólalnak meg. Az énekesnő a dalokban elénekelt mondanivalójával egy különleges világba kalauzol, árnyaltan feltárva az érzelmeit és legbelső titkait. A dalok megírásakor a quartet billentyűse és zeneszerzője Gátos Iván a jazz és az átlag fölé emelkedő pop zene összegzését tartotta fontosnak. Ettől lehet a Vissza Hozzád című lemez minden értékes zenei gyűjtemény pótolhatatlan példánya.

A lemezen 11 dal hallható, többségében Gátos Iván szerzeményei, egy dalt pedig Dés László írt Hóesés címmel. A quartet tagjai mellet számos, a szakma kiváló zenészei is közreműködtek a felvételeken: Dés László – szaxofon; Weisz Nándor – vibrafon, Mester Dániel, Weisz Gábor – szaxofon, Schneider Zoltán, Fehér Géza; Tóth Gyula – gitár.

Tracklista:

1. Szemtől szemben (Gátos I. – Váczi E.)
2. Keresd velem! (Gátos I. – Váczi E.)
3. Itt és most (Gátos I. – Váczi E.)
4. Mit tennél a helyemben? (Váczi E.)
5. Voltak órák (Gátos I. – Váczi E.)
6. Vissza hozzád (Gátos I. – Váczi E.)
7. Szeretném megpróbálni (Gátos I. – Váczi E.)
8. Néha csak (Gátos I. – Váczi E.)
9. Elmondtál mindent (Gátos B. – Váczi E.)
10. Hóesés (Dés L. – Bereméyi G.)
11. Te nem tudod, mi az a szerelem (Váczi E.)

Címkék: első eszter lemeze! megjelent quartet váczi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend