2009.02.25.@ 14.02

Barangolás a talizmánok és a jóseszközök birodalmában!

Ezúttal kicsit elrugaszkodunk a földtől, és spirituálisabb vizekre evezünk, de még a szkeptikusok számára is tartogathat meglepetéseket az alábbi három könyv, mely az amulettekről és a talizmánokról, a hétköznapi csodákról, illetve a mágikus jóseszközökről szól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Richard Webster: Amulettek, talizmánok – Hogyan válasszunk, készítsünk és használjunk mágikus tárgyakat? (Édesvíz Kiadó)

Hozd létre saját mágikus tárgyakból álló kincsestárad! A letűnt korok népei sok olyan dologban hittek, amely szinte elfogadhatatlan a mai, felvilágosult ember számára. Azt vallották például, hogy bizonyos tárgyak földöntúli erővel és energiával rendelkeznek, ezért segítségükre lehetnek legkülönbözőbb törekvéseikben, és minden elképzelhető veszélytől megvédik őket. Ezek a tárgyak – amulettek, talizmánok és kabalák – jelentős szerepet játszottak őseink életében. A mai kor embere azonban többségében megveti, és nem hajlandó használni ezeket a tárgyakat. Vagy mégis? Az amulettek, talizmánok és kabalák valójában ugyanolyan fontos szerepet töltenek be, mint több száz vagy akár több ezer évvel ezelőtt – azzal a különbséggel, hogy jelentőségüket ma már nem ismerjük fel azonnal.

Ebből a gyakorlati kalauzból minden fontosat megtudhatunk arról, hogyan készítsük el vagy válasszuk ki saját talizmánjainkat, amulettjeinket, kabaláinkat, és miként használjuk ezeket életkörülményeink javításához.

– Mi a különbség a talizmán, az amulett és a kabala között?
– Hogyan készítsük el, töltsük fel, tisztítsuk meg és lássuk el energiával saját személyes mágikus tárgyainkat?
– Kőválasztás a számmisztika segítségével
– Melyek a világban fellelhető védőamulettek?
– Eddig nyilvánosságra nem került részletek a jantráról, egy Indiában népszerű talizmánfajtáról
– Miképpen használjuk a mágikus tárgyakat különféle célokra? (A szerelmi varázslásoktól kezdve a meggazdagodásig)
– Kabalaszótár
– Hogyan viseljük a drágaköveket?
– Bolygó- és csillagjegy-megfelelések

A könnyen kezelhető és szórakoztató Amulettek és talizmánok útmutatásait követve te is sikereket érhetsz el saját mágikus tárgyaidnak a segítségével. Szerencsekövek, Szent Kristóf-medálok, négylevelű lóherék, füles keresztek – mind-mind olyan mágikus tárgyak, amelyek arra szolgálnak, hogy védelmet biztosítsanak vagy szerencsét hozzanak. 

A talizmánok, amulettek és kabalák komoly hatalmat adnak a kezünkbe. Ezért fontos, hogy felelősséggel és etikusan alkalmazzuk ezeket. Ha jóra használjuk őket, megóvnak bennünket, és teljesebbé, kielégítőbbé, eredményesebbé teszik életünket. Találjuk meg és használjuk a leginkább hozzánk illő mágikus tárgyakat!

Richard Webster: Csodák – Tedd rendkívülivé életedet! (Édesvíz Kiadó)

A csodák ideje nem járt le. Te is lehetsz csodatevő! Csodát tenni – egészen a mai időkig – csak természetfölötti erővel volt lehetséges, gondoljunk csak a Bibliára. A csoda valami rendhagyó, a megszokott körülmények között váratlanul felbukkanó, megmagyarázhatatlan jelenség. Webster szerint azonban a csodák mindenki számára lehetségesek. Amint megérted a természetüket, és elkezdesz hinni bennük, te magad is megteremtheted őket. Képes leszel kapcsolatba lépni a világszellemmel, bármikor feltöltődhetsz energiával, életerővel, és nemcsak magadat, de másokat is képes leszel egyensúlyba hozni és meggyógyítani.

Mindnyájunknak szükségünk van csodára, legyen az akár olyan jelentéktelen, mint egy szabad parkolóhely a zsúfolt belvárosban. A modern csodák közé tartozik, ha megtaláljuk a nekünk való szakmát vagy a nekünk rendelt társat, s az is, ha egy egzotikus vakáción vehetünk részt. A csodák teszik színessé életünket, ezektől érezzük igazán, hogy élünk. 

A szerző szerint kétféle csoda létezik. Az egyiket isteni közbeavatkozásnak lehet tekinteni, a másikat pedig mi magunk hozzuk létre. Az utóbbihoz megadja azokat az eszközöket és technikákat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy csodatévővé válj. Mutass be egy ősi rítust szíved vágyának beteljesítéséért, s használd az automatikus írást magasabb éned útmutatásának megértéséért. Vesd be a fehérmágia teljes eszköztárát, teremtő képzeletedet és energiáidat! Próbáld ki a Webster által ajánlott egyszerű lépéseket, és segítségükkel az egész életedet rendkívülivé teheted!

Ted Andrews: Jóseszközök – Az ősi kristálygömbjóslás és a modern jóseszközök (Édesvíz Kiadó)

Napjainkban az ősi miszticizmus és a modern tudomány egyre erősödő együttműködése számos jóseszköz és jóslási módszer hitelességét bizonyítja és fogadtatja el. Ez sehol sem nyilvánvalóbb, mint a kristálytechnológia területén. A tranzisztorok és számítógépes áramkörök elemeként a kristályok a hírközlési eszközök lelkét alkotják. A kristálygömbök és a kristályedények az átalakulás sokoldalú segítői. Lehetővé teszik, hogy hozzáférjünk látszólag elérhetetlen energiákhoz, felerősítsük és kivetítsük azokat. Népszerűségük ellenére gyakorlati alkalmazásukat illetően mégis kevés ismeret áll rendelkezésünkre. Most azonban bárki hasznát veheti a kristálygömbök és a kristályedények nagyszerű tudásának, illetve a velük való jóslási módoknak. Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége. 

Ismerteti a különböző kristályokból készült gömbök tulajdonságait és a jóslási technikákat, valamint a kristályedények gyógyító erejéről is részletesen szól:
– Megkönnyíti a koronacsakra megtisztítását és a harmadik szem megnyitását.
– Használni lehet az agyféltekék kiegyensúlyozására, auratisztításra, szent spirális energia gerjesztésére, a tudatállapot megváltoztatására.
– Alkalmazható víz, kövek és kristályok tisztítására, asztrális és sámánutazáshoz, aromaterápia elősegítéséhez, virágokból és kövekből készült gyógyhatású elixírek készítéséhez stb.

A könyvben ismertetett eljárások gyakorlásával javul intuitív érzékelésünk, és újra felélednek, határozottabbá válnak ösztönös megérzéseink. Segítségükkel megerősíthetjük kapcsolatainkat, biztosíthatjuk lelki békénket, és elsajátíthatjuk a jóslás tudományát. 

Kapcsolódó cikkek:

Jóskártyák és kódfejtés mai boszorkányoknak!

Könyvek a testnek és a léleknek!

A legjobb ezoterikus könyvek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend